Sol·licita informació
Epitech

Epitech

Sol·licita informació

Descripció del centre

Epitech és una escola superior especialitzada en l´ensenyament de Tecnologies de la Informació i Programació informàtica. L'escola Epitech va ser fundada l'any 1999 a França, per la qual cosa actualment compta amb 20 anys d'experiència en la formació informàtica.
L'escola compta amb programes superiors que comprenen les àrees d'innovació tecnològica i desenvolupament de programari que formen en 5 anys experts del sector.
A Epitech desenvolupa una metodologia fonamentada al Learning by projects. Aquesta metodologia es basa en laprenentatge a partir de la realització de pràctiques que ofereixen un ensenyament útil a lalumnat, ja que des del segon curs es realitzen pràctiques en empreses del sector.
A l'escola es treballa per fomentar l'esperit emprenedor i innovador de l'alumnat i oferir-los la possibilitat de treballar amb total autonomia en entorns creatius.

Oferta formativa

Cursos més populars

Serveis

Borsa de treball
Campus
Vegeu més 

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre

Avantatges d'estudiar en aquest centre
 • Utilitzen una metodologia pedagògica basada en laprenentatge continu a partir de la realització de projectes Learning by projects.
 • L'esperit emprenedor i innovador de l'alumnat es promou.
 • Possibilitat de treballar en contextos molt creatius.
 • Títols reconeguts a escala europea i homologats per l'estat francès.
 • 95% de casos dèxit en cinc anys.
 • Present a 13 ciutats franceses i Barcelona, Berlín i Brussel·les.
 • Té 20 anys d'experiència.

Experiència

Epitech va ser fundada a França a finals dels anys 90 amb l'auge de la revolució digital. Actualment, han esdevingut un centre de referència en l'ensenyament de Tecnologies de la Informació i Programació informàtica. Compten amb un total de 16 campus a tot Europa dels quals 13 es troben a França.

Requisits d'admissió

Un dels requisits fonament que Epitech exigeixen al futur alumnat és passió i ganes per submergir-se en el món de la tecnologia i la programació informàtica.
A banda, per accedir als estudis oferts a Epitech és obligatori realitzar dues proves d'accés que consisteixen a:
 • Entrevista de motivació (1 hora).
 • Test d'anglès (30 minuts).
 • Test de lògica (15 minuts).

Model educatiu

Títol oficial francès i europeu.

Què ofereix aquest centre

Epitech disposa d´una petita però especialitzada oferta formativa en Tecnologies de la Informació i Programació Informàtica. Epitech atorga els títols de:
 • Títol d'Expert en Tecnologies de la Informació. Diploma reconegut a la UE (equivalent grau + màster) i homologat per l'estat Francès al Nivell 1 a la Comissió Nacional de Certificacions Professionals (CNCP).
 • Títol de Programador Web. Certificat ready to web development reconegut al món empresarial.

A qui es dirigeix

Epitech dirigeix la seva oferta formativa a estudiants de batxillerat o cicles formatius especialitzats en Tecnologies de la Informació, i també a totes aquelles persones que vols ampliar coneixement o formar-se a l'àrea de la programació i desenvolupar-se professionalment en competències tecnològiques.

Emplena aquest formulari i el centre t'informarà de manera gratuïta sobre:

X