Epitech

Epitech

Sol·licita més informació
Epitech
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'escola de la innovació i de l'especialització informàtica.
Epitech es l'escola superior líder en França des de fa més de 17 anys, especialitzada en tecnologies de la informació, innovació tecnològica i desenvolupament de Sofware. Ara arriba a Espanya amb un nou campus a Barcelona, amb l'objectiu de, gràcies al seu innovador model pedagògic, basat en la realització de projectes reals, sense examens i amb pràctiques a emrpeses del sector, aconseguir una taxa d'ocupabilitat de gairebé el 100%, tant per als estudiants del cicle universitari com per als seus alumnes de la Coding Academy (programa de desenvolupament SW de 4 mesos de duració).
Epitech és una escola superior d'informàtica fundada l'any 1999 i que forma en 5 anys a experts del sector. Permet convertir la passió per la informàtica en una professió de futur gràcies a la seva pedagogia innovadora basada en la realització de projectes. Epitech és present a 13 ciutats Franceses i en altres 3 ciutats europees: Barcelona, Berlín i Brussel·les.
    Epitech
  • Epitech
    C/ Joan Miró, 2108005 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te