Serveis

Borsa de treball
Campus

Descripció del centre

L'escola de la innovació i de l'especialització informàtica.
Epitech es l'escola superior líder en França des de fa més de 17 anys, especialitzada en tecnologies de la informació, innovació tecnològica i desenvolupament de Sofware. Ara arriba a Espanya amb un nou campus a Barcelona, amb l'objectiu de, gràcies al seu innovador model pedagògic, basat en la realització de projectes reals, sense examens i amb pràctiques a emrpeses del sector, aconseguir una taxa d'ocupabilitat de gairebé el 100%, tant per als estudiants del cicle universitari com per als seus alumnes de la Coding Academy (programa de desenvolupament SW de 4 mesos de duració).
Epitech és una escola superior d'informàtica fundada l'any 1999 i que forma en 5 anys a experts del sector. Permet convertir la passió per la informàtica en una professió de futur gràcies a la seva pedagogia innovadora basada en la realització de projectes. Epitech és present a 13 ciutats Franceses i en altres 3 ciutats europees: Barcelona, Berlín i Brussel·les.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Hem desenvolupat una nova metodologia pedagògica basada en l'aprenentatge continu a partir de la realització de projectes Learning by projects des del primer dia i realitzant pràctiques en empreses del sector a partir del segon any.
Així mateix fomentem l'esperit emprenedor i innovador dels nostres alumnes, donant-los la possibilitat de treballar en contextos altament creatius, on ells podran treballar en autonomia i desenvolupar el seu propi pla de carrera.
Experiència
Epitech, escola fundada a França a finals dels anys 90, època del naixement de la revolució digital.
Què ofereix aquest centre
Epitech atorga el títol d'Expert en Tecnologies de la Informació equivalent al grau + màster, reconegut a Europa (nivell 7 de l'EU) i homologat per l'estat Francès en el Nivell 1 a la Comissió Nacional de Certificacions Professionals (CNCP).

Campus i seus

Epitech
C/ Joan Miró, 21 08005 Barcelona
X