Serveis

Borsa de treball
Campus

Descripció del centre

Epitech és una escola superior especialitzada en l´ensenyament de Tecnologies de la Informació i Programació informàtica. L'escola Epitech va ser fundada l'any 1999 a França, per la qual cosa actualment compta amb 20 anys d'experiència en la formació informàtica.
L'escola compta amb programes superiors que comprenen les àrees d'innovació tecnològica i desenvolupament de programari que formen en 5 anys experts del sector.
A Epitech desenvolupa una metodologia fonamentada al Learning by projects. Aquesta metodologia es basa en laprenentatge a partir de la realització de pràctiques que ofereixen un ensenyament útil a lalumnat, ja que des del segon curs es realitzen pràctiques en empreses del sector.
A l'escola es treballa per fomentar l'esperit emprenedor i innovador de l'alumnat i oferir-los la possibilitat de treballar amb total autonomia en entorns creatius.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Utilitzen una metodologia pedagògica basada en laprenentatge continu a partir de la realització de projectes Learning by projects.
  • L'esperit emprenedor i innovador de l'alumnat es promou.
  • Possibilitat de treballar en contextos molt creatius.
  • Títols reconeguts a escala europea i homologats per l'estat francès.
  • 95% de casos dèxit en cinc anys.
  • Present a 13 ciutats franceses i Barcelona, Berlín i Brussel·les.
  • Té 20 anys d'experiència.
Experiència
Epitech va ser fundada a França a finals dels anys 90 amb l'auge de la revolució digital. Actualment, han esdevingut un centre de referència en l'ensenyament de Tecnologies de la Informació i Programació informàtica. Compten amb un total de 16 campus a tot Europa dels quals 13 es troben a França.
Requisits d'admissió
Un dels requisits fonament que Epitech exigeixen al futur alumnat és passió i ganes per submergir-se en el món de la tecnologia i la programació informàtica.
A banda, per accedir als estudis oferts a Epitech és obligatori realitzar dues proves d'accés que consisteixen a:
  • Entrevista de motivació (1 hora).
  • Test d'anglès (30 minuts).
  • Test de lògica (15 minuts).
Model educatiu
Títol oficial francès i europeu.
Què ofereix aquest centre
Epitech disposa d´una petita però especialitzada oferta formativa en Tecnologies de la Informació i Programació Informàtica. Epitech atorga els títols de:
  • Títol d'Expert en Tecnologies de la Informació. Diploma reconegut a la UE (equivalent grau + màster) i homologat per l'estat Francès al Nivell 1 a la Comissió Nacional de Certificacions Professionals (CNCP).
  • Títol de Programador Web. Certificat ready to web development reconegut al món empresarial.
A qui es dirigeix
Epitech dirigeix la seva oferta formativa a estudiants de batxillerat o cicles formatius especialitzats en Tecnologies de la Informació, i també a totes aquelles persones que vols ampliar coneixement o formar-se a l'àrea de la programació i desenvolupar-se professionalment en competències tecnològiques.

Cursos més populars

Campus i seus

Epitech
C/ Joan Miró, 21 08005 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Epitech
X