Coding Academy: Curs de Desenvolupament Web

16 Persones han demanat informació
1102 Persones estan visitant aquest curs
Preu 4.900 €
Sol·licita informació
Epitech
Coding Academy: Curs de Desenvolupament Web
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
5 mesos
Preu 4.900 €

Descripció

T'interessa la programació i vols dedicar-t'hi? Si esteu pensant en fer del desenvolupament web la vostra professió i endinsar-vos en un món ple d'oportunitats professionals, el bootcamp de desenvolupament web, la Coding Academy, és una excel·lent opció.
Epitech ha dissenyat el pla d´estudis d´aquest curs intensiu, que compta amb dos mòduls (Dev & Go i Code & Go) i que imparteix en modalitat presencial a Barcelona amb una durada de 5 mesos.

Temari

A través del temari del curs, aprendràs sobre els llenguatges i tecnologies web més utilitzats avui dia: Python, Java, PHP, HTML, JavaScript, Node, Nest, MongoDB, React, o Vue, entre molts altres.
A més, rebràs sessions de coaching orientades al desenvolupament de la teva carrera professional, on es treballarà el desenvolupament del teu perfil a xarxes socials de caràcter professional, com elaborar un CV, en quins sectors treballar, com enfocar una entrevista de treball… A més, en finalitzar el programa podràs assistir a un Job Day, on empreses de primer nivell presentaran les seves ofertes de feina. De la mateixa manera, compartirem amb tu les propostes laborals que ens arriben puntualment.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Metodologia 100% pràctica i per projectes, perquè aprenguis fent i amb el punt de mira posat al mercat laboral.

Durada

Durada: 5 mesos de formació en format intensiu de L-V de 9.00 a 17.00. 2 edicions anuals: Març i octubre.

Objectius

Amb aquesta formació, aprendràs a programar en múltiples tecnologies amb una metodologia 100% pràctica, amb l'objectiu d'aconseguir la teva primera feina com a desenvolupador web.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona
Coding Academy: Curs de Desenvolupament Web
Epitech
Campus i seus: Epitech
Epitech
C/ Joan Miró, 21 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X