Coding Academy: Curs de Desenvolupament Web

Curs
Presencial
Barcelona
5 mesos
4900 €

Descripció

T'interessa la programació i vols dedicar-t'hi? Si esteu pensant en fer del desenvolupament web la vostra professió i endinsar-vos en un món ple d'oportunitats professionals, el bootcamp de desenvolupament web, la Coding Academy, és una excel·lent opció.
Epitech ha dissenyat el pla d´estudis d´aquest curs intensiu, que compta amb dos mòduls (Dev & Go i Code & Go) i que imparteix en modalitat presencial a Barcelona amb una durada de 5 mesos.

Temari

A través del temari del curs, aprendràs sobre els llenguatges i tecnologies web més utilitzats avui dia: Python, Java, PHP, HTML, JavaScript, Node, Nest, MongoDB, React, o Vue, entre molts altres.
A més, rebràs sessions de coaching orientades al desenvolupament de la teva carrera professional, on es treballarà el desenvolupament del teu perfil a xarxes socials de caràcter professional, com elaborar un CV, en quins sectors treballar, com enfocar una entrevista de treball… A més, en finalitzar el programa podràs assistir a un Job Day, on empreses de primer nivell presentaran les seves ofertes de feina. De la mateixa manera, compartirem amb tu les propostes laborals que ens arriben puntualment.

Metodologia

Metodologia 100% pràctica i per projectes, perquè aprenguis fent i amb el punt de mira posat al mercat laboral.

Durada

Durada: 5 mesos de formació en format intensiu de L-V de 9.00 a 17.00. 2 edicions anuals: Març i octubre.

Objectius

Amb aquesta formació, aprendràs a programar en múltiples tecnologies amb una metodologia 100% pràctica, amb l'objectiu d'aconseguir la teva primera feina com a desenvolupador web.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona
Coding Academy: Curs de Desenvolupament Web
Epitech
Campus i seus: Epitech
Epitech
C/ Joan Miró, 21 08005 Barcelona
Cursos més populars
X