Serveis

Campus virtual

Descripció del centre

L'Escola d'Oficis Catalunya és en l'actualitat un centre que es troba en procés de configurar-se com a líder en el sector de l'ensenyament per a adults, dins de l'oferta en centres privats, gràcies als 25 anys d'experiència en el sector.

En horaris de matins, tardes, nocturns i de dissabtes, les classes permeten la conciliació de la formació amb altres activitats. El centre pretén constituir-se com a dinamitzador del context social en què està immers, afavorint i impulsant la relació amb les institucions i empreses, i incrementant el nivell de participació en la vida comunitària local i comarcal.

Per facilitar la professionalització i inserció laboral de l'alumnat, l'Escola ofereix als estudiants la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses i institucions, on posteriorment poden integrar-se als seus equips de treball i alhora suposa adquirir un coneixement pràctic de l'exercici professional.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Es tracta de l'única escola a Barcelona que imparteix formació presencial els dissabtes a la tarda.
Què ofereix aquest centre
  • Possibilitat de realitzar pràctiques en empreses i institucions per a adquirir un coneixement pràctic de l'exercici professional, la qual cosa suposa un valor afegit a la formació, i per donar-se a conèixer com a professional que busca feina.
  • A cada alumne se li assigna un assessor / tutor perquè pugui consultar tots els dubtes de forma individual, abans, durant i després del pas per l'escola.
  • Oferta formativa de nivell en cursos sociosanitaris i tècnics: Auxiliar d'infermeria, auxiliar de geriatria, auxiliar dental, Auxiliar de guarderia, Tècnic Superior en Educació Infantil, Electricitat General i Energia Solar tèrmica fotovoltaica i eòlica.

Cursos més populars

Campus i seus

Escola d'Oficis Catalunya
C/Consell de Cent Nº384 08009 Barcelona
Escola d'Oficis Catalunya
C/ Santa Eulalia Nº 77 08092 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Escola d'Oficis Catalunya
C/ Jacint Verdaguer Nº 26 08092 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Escola d'Oficis Catalunya
X