Cursos des de
550€ - 2.000€

Titulacions

7
0 Oficials 0%
7 Propies 100%

Metodologies

1
7 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%

Escola d'Oficis Catalunya

Sol·licita més informació
Escola d'Oficis Catalunya
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Escola d'Oficis Catalunya és en l'actualitat un centre que, es troba en procés de configurar-se com a líder en el sector de l'ensenyament per a adults, dins de l'oferta en centres privats, gràcies als 25 ANYS D'EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR.

L'oferta formativa de nivell, on trobem cursos socis-sanitaris: Auxiliar d'infermeria, de geriatria, dental, Auxiliar de Guarderia i Tècnic Superior en Educació Infantil, i cursos tècnics: Electricitat General i Energia Solar tèrmica fotovoltaica i eòlica .

En horaris de matins, tardes, nocturns i de dissabtes, permeten la conciliació de la formació amb altres activitats. El centre pretén constituir-se com a dinamitzador del context social en què està immers, afavorint i impulsant la relació amb les institucions i empreses, i incrementant el nivell de participació en la vida comunitària local i comarcal.

Per facilitar la professionalització i inserció laboral de l'alumnat, l'Escola ofereix als estudiants la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses i institucions, on posteriorment, poden integrar-se als seus equips de treball ja la vegada suposa adquirir un coneixement pràctic de l'exercici professional, un valor afegit a la seva formació.
Escola d'Oficis Catalunya
  • Barcelona
    C/Consell de Cent Nº38408009 Barcelona
  • Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
    C/ Santa Eulalia Nº 77 08092 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
  • Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
    C/ Jacint Verdaguer Nº 26 08092 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te