Cursos des de
1.350€ - 2.000€

Titulacions

6
1 Oficials 17%
5 Propies 83%

Metodologies

3
6 Presencials 100%
1 On-line 17%
1 Semi presencials 17%
0 A distància 0%
Escola d'Oficis Catalunya

Escola d'Oficis Catalunya

Sol·licita més informació
Escola d'Oficis Catalunya
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Escola d'Oficis Catalunya és en l'actualitat un centre que es troba en procés de configurar-se com a líder en el sector de l'ensenyament per a adults, dins de l'oferta en centres privats, gràcies als 25 anys d'experiència en el sector.

En horaris de matins, tardes, nocturns i de dissabtes, les classes permeten la conciliació de la formació amb altres activitats. El centre pretén constituir-se com a dinamitzador del context social en què està immers, afavorint i impulsant la relació amb les institucions i empreses, i incrementant el nivell de participació en la vida comunitària local i comarcal.

Per facilitar la professionalització i inserció laboral de l'alumnat, l'Escola ofereix als estudiants la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses i institucions, on posteriorment poden integrar-se als seus equips de treball i alhora suposa adquirir un coneixement pràctic de l'exercici professional.
  Escola d'Oficis Catalunya
 • Escola d'Oficis Catalunya
  C/Consell de Cent Nº38408009 Barcelona
 • Escola d'Oficis Catalunya
  C/ Santa Eulalia Nº 77 08092 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
 • Escola d'Oficis Catalunya
  C/ Jacint Verdaguer Nº 26 08092 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te