Descripció del centre

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona, també coneguda com Telecom BCN, està situada al Campus Nord de la UPC, un campus modern, dinàmic i ben comunicat. Disposa de la Biblioteca Rector Gabriel Ferrater, a més de tota mena de serveis: Casa de l'estudiant, poliesportiu, comerços, etc.

Els estudis s'imparteixen amb un nivell molt alt d'experimentalitat en els seus 36 laboratoris docents, completament equipats i renovats anualment. A més, a l'Escola estan ubicats laboratoris de recerca capdavantera, com ara les cambres anecoiques, la sala reverberant, la sala blanca o la sala intel·ligent. Al Campus també hi ha el MareNostrum, un dels ordinadors més potents d'Europa.

A l'ETSETB tindràs l'oportunitat d'estudiar en alguna de les 91 universitats estrangeres, les millors en l'àmbit de les telecomunicacions, amb què es tenen acords d'intercanvi. També pots cursar una doble titulació amb una de les 22 universitats amb què es té aquest tipus d'acords i obtenir el títol de Telecom BCN i el d'una universitat estrangera de prestigi. Cada any uns 150 estudiants i estudiantes aprofiten les diferents possibilitats d'intercanvi. Així mateix, pots realitzar pràctiques remunerades en alguna de les 155 empreses amb què s'han signat 625 convenis de cooperació.

L'Escola ha estat pionera en l'adaptació dels estudis a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) amb la implantació del Master of Science in Information and Communication Technologies (MINT).  Una altra iniciativa en què ha estat capdavantera és la proposta de la doble titulació d'Enginyeria de Telecomunicació -Llicenciatura de Matemàtiques, i l'oferta d'altres dobles titulacions dintre de la UPC.

A Telecom BCN, gaudiràs del millor ambient estudiantil, solidari, actiu i multicultural; una de les activitats més conegudes és la seva festa, la Telecogresca. Nombroses associacions donaran resposta a les teves inquietuds de cooperació solidària, social i cultural que sovint proporcionen un complement a la formació acadèmica, per exemple potenciant les habilitats organitzatives. Entre diverses associacions com l'AESS, ArtRàdio, AUCOOP, AVED, BJT, BEST, BURAN, Club esportiu de telecos, Distorsió, Enginyers sense fronteres, IEEE, IAESTE, Sinvergüenza SVGA, Taller de so, VGA o WAFAE, ocupa un lloc destacat la DAT, que aglutina tots els representants de l'estudiantat en els òrgans de govern de l'Escola i de la Universitat Politècnica de Catalunya. BarcelonaTech (UPC).

Campus i seus

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicacións de Barcelona (ETSETB - UPC)
C. Jordi Girona, 1-3 08034 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicacións de Barcelona (ETSETB - UPC)
X