Cursos des de
1.900€ - 3.440€

Titulacions

7
0 Oficials 0%
7 Propies 100%

Metodologies

1
7 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%

Escola Universitària d'Estudis Empresarials (UB)

Sol·licita més informació
Escola Universitària d'Estudis Empresarials (UB)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis

La Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona és un centre de referència en l'ensenyament de l'economia, l'empresa, la sociologia i l'estadística. És la facultat degana a Catalunya en aquest àmbit. Així recull la tradició de l'antiga Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials que va formar a la primera promoció d'economistes de Catalunya (1954-1959) i de l'antiga Escola Universitària d'Estudis Empresarials que ha format a moltes generacions de titulats mercantils i diplomats en empresarials des de l'any 1850. Aquests dos centres es fusionen el juliol del 2008 creant l'actual Facultat d'Economia i Empresa.

Els trets definidors de la Facultat són:

  • Una docència de grau de qualitat alhora que àmplia i oberta a tothom i que té com a objectiu la formació general orientada a la preparació per a l'exercici professional en l'esperit de l'Espai Europeu d'Educació Superior.
  • Una formació de postgrau àmplia tant en l'àmbit de la formació orientada a la recerca i al doctorat, com en la formació especialitzada i professionalitzadora.
  • L'aposta per la internacionalització amb l'oferta més nombrosa de Catalunya de convenis d'intercanvi internacionals en el grau (Programes europeus Sòcrates-Erasmus, Programa BCA amb Estats Units i convenis amb Llatinoamèrica) i programes de doctorat europeus.
  • Una recerca de qualitat amb 12 grups de recerca consolidats per la Generalitat de Catalunya i més de 200 investigadors actius.
    Escola Universitària d'Estudis Empresarials (UB)
  • Escola Universitària d'Estudis Empresarials (UB)
    Av. diagonal, 69608034 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te