Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT)

Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT)

Campus, seus i serveis
L'equip de l'Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (l'EUIT) us vol donar la benvinguda a la nostra pàgina web.
 
Mitjançant aquesta pàgina volem que ens conegueu i tingueu informació sobre els estudis de grau i la formació de postgrau que oferim, així com les diferents activitats que realitzem en el marc acadèmic, cultural i social.
 
La nostra experiència docent ve avalada pels quasi cent anys d'experiència en l'ensenyament dels estudis d'infermeria, essent en l'actualitat, l'Escola Universitària d'Infermeria més antiga de Catalunya, i també la més antiga impartint els estudis universitaris de Teràpia Ocupacional.
 
Estudiar a l'EUIT us garanteix una atenció personalitzada, una aposta ferma pel treball en equip i per la integració de la teoria en la pràctica, així com la possibilitat de desenvolupar les pràctiques en més de 80 centres de l'àmbit sanitari i social.
 
Desitjo que aquesta pàgina web esdevingui una eina útil i dinàmica per a tots vosaltres, i resto a l'espera de les vostres aportacions per tal de millorar-la.

Missió

Som una institució docent, humanista i integradora, compromesa amb la societat que, mitjançant el desenvolupament, transferència del coneixement i la inquietud investigadora vol formar professionals de salut competents, propers a les necessitats d'intervenció de la seva professió, que treballin en els nous escenaris de futur amb visió crítica i capacitat transformadora, donant un excel·lent servei a la societat.
 
Visió

L'EUIT aspira a ser un centre de referència de Catalunya, innovador en la docència i la investigació dintre del sistema universitari i que obre i internacionalitza les seves activitats.
 
Valors

L'EUIT es defineix com  una escola universitària:
  • Humanista
  • Professional
  • Innovadora
  • Emprenedora
  • Socialment responsable
    Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT)
  • Escola Universitària Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT)
    Carrer de la Riba, 9008221 Terrassa (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te