Escoles Universitàries Gimbernat - Enfermería

Escoles Universitàries Gimbernat - Enfermería

Sol·licita més informació
Escoles Universitàries Gimbernat - Enfermería
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Escola d'Infermeria va començar el seu camí docent en l'any 1974 ...

L'E.U.I. Gimbernat es troba immersa, des de l'any 2002, en un projecte global de millora i innovació docent en el marc de l'E.E.E.S. Aquest nou escenari planteja un nou paradigma educatiu, amb una formació basada en competències. Per això hem incorporat metodologies docents de contrastada solvència que fomenten, en l'estudiant, la reflexió i la presa de consciència del seu propi aprenentatge. Alhora permeten que el professor realitzi un seguiment més continuat del progrés de l'estudiant afavorint una avaluació formativa que fomenta l'aprenentatge actiu i l'autoavaluació.

El professional d'Infermeria és una persona amb capacitat per a les relacions interpersonals i el treball en equip amb disposició per a la resolució de problemes i la presa de decisions. Ha de mostrar respecte davant els valors i cultura de les persones assumint responsabilitats i compromís amb la salut i el benestar tenint cura de les persones.
    Escoles Universitàries Gimbernat - Enfermería
  • Escoles Universitàries Gimbernat - Enfermería
    Avda. de la Generalitat 202-20608174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te