Serveis

Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

Des dels nostres inicis, a Aula Ràdio hem prioritzat la qualitat d'ensenyament, comptant amb els millors professors, tots ells grans professionals de contrastat prestigi. Des de 1992 han passat més de 1000 alumnes pel nostre centre d'estudis, consolidant-nos com l'escola capdavantera en el sector radiofònic.
El sector audiovisual, en constant evolució, ens obliga a avançar en l'àmbit de l'especialització i les noves tecnologies, fent dels nostres alumnes verdaders professionals que poden afrontar amb èxit un mercat cada vegada més competitiu. Amb aquesta finalitat seguim treballant i progressant per assolir el nivell més gran d'exigència. Per tot això et convidem a conèixer el nostre centre.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Aula Ràdio manté una estreta relació amb les millors empreses de cada sector, per poder oferir als seus alumnes les màximes possibilitats d'inserció al mercat laboral. Les emissores més prestigioses de Barcelona, com Cadena Ser Catalunya o Onda Cero, tenen una àmplia representació d'antics alumnes d'Aula Radio entre els seus treballadors.
Experiència
Des de la seva fundació l'any 1992 s'han format més de 1000 alumnes entre les nostres instal·lacions.
Un gran part d'ells encara segueixen treballant al món radiofònic, producció de so o doblatge.
Requisits d'admissió
- Tenir més de 16 anys.
- No s'exigeixen requisits previs en l'àmbit educatiu per ningun dels nostres cursos.
Model educatiu
Humanista
Què ofereix aquest centre
CLASSES PRÀCTIQUES I ACTIVES
Totes les classes són pràctiques. Per això, Aula Radio disposa de 4 estudis i locutoris completament equipats, sala polivalent, emissora pròpia, i un programa de pràctiques voluntàries en emissores de primer nivell amb seu a Barcelona.
 
EQUIP DOCENT PROFESSIONAL I EN ACTIU
Aula Ràdio compta amb un equip docent professional i en actiu, seleccionat tant per les seves trajectòries professionals com per la seva experiència en el sector. El nostre professorat té la gran capacitat d'ensenyar i transmetre als alumnes els coneixements de cadascuna de les tres grans àrees a les quals ens dediquem; Radiodifusió, doblatge i so professional.
 
INSTAL·LACIONS AMB TECNOLOGIA AVANÇADA
Les nostres instal·lacions i estudis estan dotats amb la tecnologia més avançada i disposen de tot el material necessari per a la realització de totes les activitats relacionades amb cadascun dels cursos que oferim.
 
FORMACIÓ CENTRADA EN LA INSERCIÓ LABORAL
El nostre objectiu primordial és la formació i inserció al mercat laboral de totes aquelles persones que desitgin professionalitzar-se i conèixer en profunditat el mitjà radiofònic. Tot això a través de la pràctica en directe i del coneixement tècnic i teòric d'una activitat laboral creativa i dinàmica.

Altres centres que et poden interessar

X