Serveis

Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses

Descripció del centre

L'Escola Europea d'Esport és un centre formatiu privat que pertany al Grup Esneca Formació, que compta amb més de 20 escoles de formació online a nivell nacional. L'escola és considerada líder i pionera en programes de formació mixtos especialitzada en desenvolupament de programes formatius de l'entorn de l'Esport, les Activitats Dirigides i Nutrició Esportiva.
L'Escola Europea d'Esport té presència a tot el món amb seu a Mèxic, Colòmbia, l'Equador, el Perú, Xile, l'Argentina i Espanya.
L'escola compta amb un equip docent multidisciplinari especialitzat en les matèries que imparteixen. El professorat del centre és reconegut per la disposició i suport que ofereixen a l'alumnat durant la seva etapa formativa.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Titulacions amb possibilitat de reconeixement de crèdits ECTS.
  • DIploma de FPEF- la Federació Europea de Fitness i Pilates i pel European Union Register of Exercise Professional- EUREPS.
  • Excel·lència formativa avalada per entitats educatives de gran reconeixement. 
  • Gran part de l'alumnat afirma haver millorat les seves habilitats professionals després de la seva formació a l'Escola Europea d'Esport.
  • Borsa d'ocupació i pràctica en constant actualització.
  • Sistema educatiu personalitzat i flexible.
  • Seguiment i tutories personalitzades.
  • El centre col·labora amb organitzacions que avalen l'excel·lència, la innovació i el prestigi dels continguts dels seus programes formatius. Aquestes institucions són la CECAP (Confederació Espanyola d'Empreses de Formació, la AEEN (Associació Espanyola d'Escoles de Negocis) i l'Agència Universitària Doctrina Qualitas.
Experiència
El Grup Esneca al qual pertany l'Escola Europea d'Esport compta amb anys d'experiència formativa. Des dels seus inicis s'han format més de 20.000 alumnes anualment en els seus 20 escoles. En concret, a l'Escola Europea d'Esport s'han desenvolupat més de 60 màsters i han passat més de 700 alumnes. 
Els alumnes valoren el centre amb un alt nivell de satisfacció.
Requisits d'admissió
A consultar amb el centre.
Model educatiu
Formació 100% online i flexible
Instal·lacions
La seva seu principal de Lleida compte amb més de 500m2, està equipada amb les últimes innovacions tecnològiques, que permeten oferir un servei eficient i de ràpida resposta a l'alumnat.
Què ofereix aquest centre
Oferta formativa de l'Escola Europea d'Esport és variada i de qualitat. Dins de l'oferta formativa podem trobar diferents categories de programes, tots ells especialitzats en Esport, Activitats Dirigides i Nutrició Esportiva.:
  • Màsters
  • Postgraus
  • Cursos 
  • Cursos amb pràctiques
A qui es dirigeix
L'Escola Europea d'Esport dirigeix la seva activitat formativa a totes aquelles persones que estan interessades a rebre una formació en el camp de l'Esport, les Activitats Dirigides i Nutrició Esportiva.

Altres centres que et poden interessar

Escuela Europea del Deporte
X