Cursos des de
consultar preu

Titulacions

14
0 Oficials 0%
14 Propies 100%

Metodologies

2
0 Presencials 0%
14 On-line 100%
14 Semi presencials 100%
0 A distància 0%
Escuela Profesional Audiovisual MD

Escuela Profesional Audiovisual MD

Sol·licita més informació
Escuela Profesional Audiovisual MD
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
A l' Escuela Profesional de Audiovisual MD perseguim un objectiu: ajudar-te a transformar la teva idea en un projecte real.

Els millors professionals del sector t'ajudaran a desenvolupar la teva creativitat i a aconseguir que plasmis les teves idees de la millor manera.

En definitiva, volem que et facis un lloc en el món audiovisual i que puguis dedicar-te professionalment a la teva passió.

Comptem amb acreditats professionals en el nostre equip docent, que gràcies al seu coneixement i la seva experiència, et guiaran i resoldran qualsevol dubte que se't plantegi durant el teu procés formatiu.
Però sabem que en aquest sector, és molt important tocar, experimentar i en definitiva, practicar. Per això, els nostres programes formatius es complementen amb tallers, masterclasses, seminaris i visites, en els quals poder posar en pràctica tot el que vagis aprenent.
De la mà de reconeguts directors, presentadors, guionistes, locutors, djs o productors musicals, tindràs l'oportunitat de conèixer de primera mà com està el mercat laboral actualment i així, encaminar la teva carrera professional
    Escuela Profesional Audiovisual MD
  • Barcelona
    Valencia, 79-8108029 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te