Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

A l' Escuela Profesional de Audiovisual MD perseguim un objectiu: ajudar-te a transformar la teva idea en un projecte real.

Els millors professionals del sector t'ajudaran a desenvolupar la teva creativitat i a aconseguir que plasmis les teves idees de la millor manera.

En definitiva, volem que et facis un lloc en el món audiovisual i que puguis dedicar-te professionalment a la teva passió.

Comptem amb acreditats professionals en el nostre equip docent, que gràcies al seu coneixement i la seva experiència, et guiaran i resoldran qualsevol dubte que se't plantegi durant el teu procés formatiu.
Però sabem que en aquest sector, és molt important tocar, experimentar i en definitiva, practicar. Per això, els nostres programes formatius es complementen amb tallers, masterclasses, seminaris i visites, en els quals poder posar en pràctica tot el que vagis aprenent.
De la mà de reconeguts directors, presentadors, guionistes, locutors, djs o productors musicals, tindràs l'oportunitat de conèixer de primera mà com està el mercat laboral actualment i així, encaminar la teva carrera professional.

MasterD ofereix les millors garanties de a nivell empresarial, acadèmic, professional i legal. Els productes i serveis oferts per MasterD compleixen amb els estàndards de qualitat i mediambientals internacionals exigits per AENOR. El Grup compta amb els certificats de qualitat ISO 9001, IQNET, ISO 14001 i el Segell d'Excel·lència Europea EFQM: 400+. A més, Bureau Veritas certifica a Master-D com a empresa saludable.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Programa Véritas:
El programa Veritas de verificació de cursos definit per la Càtedra Ciutat Sostenible i Empresa té com a fi l'anàlisi integral de la institució que imparteix els cursos, per garantir els estudis, així com la pròpia titulació impartida. Per a això, l'Escola d'Audiovisuals Màster D al costat de la Càtedra UPM acredita l'èxit dels següents aspectes:

• Integritat Institucional: verifica els aspectes vinculats amb la informació, l'admissió, les tarifes i la gestió dels processos i serveis.
• Responsabilitat Administrativa: assegura la qualitat de la situació jurídica, la pertinència de les instal·lacions, l'estabilitat personal i financera de la institució, els seus valors ètics i el compromís cap a la millora contínua.
• Qualitat Acadèmica: es refereix a la qualitat en temes relacionats amb l'ensenyament, l'aprenentatge i els serveis. Com a institució d'educació sol·licitant complim amb els procediments per a brindar l'excel·lència acadèmica. En aquest sentit, hem de mostrar per què els nostres procediments milloren l'èxit dels alumnes i eleven les expectatives d'ensenyament, aprenentatge, investigació i serveis. Aquest bon fer lidera els objectius i la missió de la institució. Justament, cal demostrar la qualitat del curs en particular que es vol verificar.
Què ofereix aquest centre
L' Escuela de Audiovisuales Máster D ofereix una formació oberta de qualitat a través d'un ensenyament semipresencial i adaptada a les necessitats dels nostres clients. Gràcies a les noves tecnologies oferim una formació a distància única al sistema educatiu, fent que l'espai físic quedi en un segon pla, ja que fomentem la interactivitat amb els alumnes per tal d'transmetre'ls un aprenentatge d'alt rendiment. Per a això, comptem amb classes en directe amb experts, entrenadors on-line, tallers i conferències tematitzades, a més de la nostra atenció física en totes les delegacions Màster D. Sens dubte, apostem per una formació flexible, idònia per a tot aquell que vulgui ampliar els seus competències professionals i personals.

Tallers i seminaris:
Realitzant activitats pràctiques i jornades amb persones del sector musical i audiovisual, els nostres alumnes apliquen directament la teoria apresa en els seus estudis i adquireixen les destreses necessàries per a convertir-se en professionals de la seva disciplina.

Cursos més populars

Campus i seus

Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Escuela Profesional Audiovisual MD
X