Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Descripció del centre

Creada el 1973, l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès té la seva seu, des d'octubre de 1991, a Sant Cugat del Vallès. El nou edifici de l'ETSAV, amb una superfície total de 8750 m2, t'ofereix modernes aules, sales de dibuix, aules informàtiques i seminaris, una biblioteca de 14.000 volums, una sala d'actes amb capacitat per a 300 persones, un taller de maquetes i un centre de càlcul - laboratori d'aplicacions informàtiques a l'arquitectura.  

L'abril de 2006 es va inaugurar el Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia (CRiTT), que ocupa un nou edifici annex a l'Escola i que té com a principals objectius la innovació i la transferència tecnològica en arquitectura, la difusió del coneixement, la recerca aplicada, la formació de personal investigador i la formació permanent dels postgraduats i postgraduades. L'edifici acull el Centre de Recerca per a l'Administració Local ( CRAL), el Centre d'Aplicacions de la Informàtica a la Representació de l'Arquitectura i del Territori (CAIRAT), l'Arxiu Coderch, o el Centre d'Investigació Solar (CISOL).

L'Escola es caracteritza pel seguiment personalitzat: un col·lectiu de 1.100 estudiants i estudiantes, i 120 docents fan possible la relació personal; també cal remarcar la  singularitat del seu pla d'estudis, amb la implantació dels Tallers d'Arquitectura i Projectes (TAP) a tots els cursos com a espais pedagògics interdisciplinaris a l'entorn del projecte d'arquitectura. En els últims dos anys, la diversificació d'aquests tallers permet l'opcionalitat a l'hora de matricular-se. A més, l'àmplia oferta d'assignatures optatives (entre 30 i 40 per quadrimestre) permet l'opcionalitat real, així com la permeabilitat amb els estudis de màster que s'hi imparteixen.  L'estructura quadrimestral dels estudis permet una avaluació constant del procés d'aprenentatge i facilita l'intercanvi amb altres escoles d'arquitectura d'Espanya, d'Europa i de la resta del món. Finalment, cal destacar la convivència amb estudiantat procedent d'escoles d'arquitectura de tot Europa: l'ETSAV és una de les escoles de la Universitat Politècnica de Catalunya. BarcelonaTech (UPC) amb una ràtio més elevada de presència d'estudiantat estranger: al voltant del 10%.

Cursos més populars

Campus i seus

Escuela Técnica Superior de Arquitectura del Vallès (ETSAV - UPC)
C. Pere Serra, 1-15 08173 Sant Cugat del Vallès. (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Escuela Técnica Superior de Arquitectura del Vallès (ETSAV - UPC)
X