Descripció del centre

ESL és una de les organitzacions líders a nivell mundial en viatges lingüístics a l'estranger *.

En associació amb institucions educatives localitzades a més de quaranta països arreu del món, oferim programes d'estudis lingüístics i vocacionals, disponibles en més de dos-cents destinacions.

Des de 1997, hem treballat en coordinació directa amb les nostres escoles associades per oferir un servei de gran qualitat i un portafoli de productes al preu correcte. La nostra Garantia ESL del Millor Preu garanteix que els nostres estudiants paguin exactament la mateixa quantitat inscrivint a través nostre que si s'inscrivissin directament a les oficines de les nostres escoles associades.

El personal de totes les nostres oficines a nivell internacional, està conformat per persones apassionades pels idiomes, que han experimentat per si mateixes l'aventura d'aprendre un idioma a l'estranger. El seu professionalisme i coneixements pràctics són el millor suport per als nostres estudiants al llarg de tot el procés del seu viatge d'estudis, des de la selecció de la seva escola i destinació i fins que va tornar a casa i posterior opinió sobre el viscut en tota la seva experiència d'aprenentatge a l'estranger.

Visqui una nova cultura, millori les seves competències lingüístiques i expandeixi els seus horitzons Estem aquí per a vostè, abans, durant i després del seu viatge!.

Campus i seus

ESL Idiomas en el Extranjero
Passeig de Gràcia nº 86 Planta 2 08008 (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X