ESNECA Business School

ESNECA Business School

Campus, seus i serveis
Esneca Business School neix com la primera escola de negocis amb uns continguts 100% online amb especialitzacions en MBA i altres programes especialitzats en diferents sectors professionals. 
Des de l'inici de la seva activitat formativa, Esneca Business School ha posat tot el seu esforç per a desenvolupar una oferta formativa que s'adaptés a la realitat del mercat laboral a cada moment. 
Els principals valors que marquen la direcció de Esneca Business School són la responsabilitat, la transparència i la satisfacció dels seus alumnes.
L'escola pertany al Grup Esneca Formació, grup de formació líder a nivell nacional que està format per un total de 20 escoles especialitzades en diferents temàtiques.
Esneca Business School té presència a tot el món amb seu a Mèxic, Colòmbia, l'Equador, el Perú, Xile, l'Argentina i Espanya.
L'escola compta amb un equip docent multidisciplinari especialitzat en les matèries que imparteixen. El professorat del centre és reconegut per la disposició i suport que ofereixen a l'alumnat durant la seva etapa formativa. El centre ofereix un procés d'estudi flexible i personalitzat que et permetrà adquirir tots els coneixements específics en programes de MBA i altres programes especialitzats en diferents sectors professionals.
    ESNECA Business School
  • ESNECA Business School
    Avenida de la Industria 502/225008 Lleida
Altres centres que poden interesar-te