Serveis

Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses

Descripció del centre

Esneca Business School neix com la primera escola de negocis amb uns continguts 100% online amb especialitzacions en MBA i altres programes especialitzats en diferents sectors professionals. 
Des de l'inici de la seva activitat formativa, Esneca Business School ha posat tot el seu esforç per a desenvolupar una oferta formativa que s'adaptés a la realitat del mercat laboral a cada moment. 
Els principals valors que marquen la direcció de Esneca Business School són la responsabilitat, la transparència i la satisfacció dels seus alumnes.
L'escola pertany al Grup Esneca Formació, grup de formació líder a nivell nacional que està format per un total de 20 escoles especialitzades en diferents temàtiques.
Esneca Business School té presència a tot el món amb seu a Mèxic, Colòmbia, l'Equador, el Perú, Xile, l'Argentina i Espanya.
L'escola compta amb un equip docent multidisciplinari especialitzat en les matèries que imparteixen. El professorat del centre és reconegut per la disposició i suport que ofereixen a l'alumnat durant la seva etapa formativa. El centre ofereix un procés d'estudi flexible i personalitzat que et permetrà adquirir tots els coneixements específics en programes de MBA i altres programes especialitzats en diferents sectors professionals.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Centre especialista en psicologia, pedagogia i teràpies alternatives.
  • Titulacions amb possibilitat de reconeixement de crèdits ECTS.
  • Excel·lència formativa avalada per entitats educatives de gran reconeixement. 
  • Gran part de l'alumnat afirma haver millorat les seves habilitats professionals després de la seva formació en Centre d'Estudis de Psicologia.
  • Borsa d'ocupació i pràctica en constant actualització.
  • Programes formatius que s'adapten a la realitat del mercat laboral. 
  • Sistema educatiu personalitzat i flexible, els alumnes poden planificar la seva formació i adaptar-la a les seves circumstàncies personals.
  • Seguiment i tutories personalitzades.
  • Múltiples titulacions, disposes de MBA, postgraus i màsters online.
  • Esneca Business School manté una relació directa amb les empreses més destacades de cada sector.
  • El centre col·labora amb organitzacions que avalen l'excel·lència, la innovació i el prestigi dels continguts dels programes de formació com: Confederació Espanyola d'Empreses de Formació (CECAP), Associació Espanyola d'Escoles de Negocis (AEEN) i  Agència Universitària  Doctrina Qualitas.
Experiència
El Grup Esneca al qual pertany Esneca Business School compta amb anys d'experiència formativa. Des dels seus inicis s'han format més de 20.000 alumnes en els seus 20 escoles. 
La satisfacció i les opinions dels alumnes avalen la trajectòria i qualitat dels programes formatius de Esneca.
Requisits d'admissió
A consultar amb el centre.
Model educatiu
Formació online i a distància
Instal·lacions
La seva seu principal de Lleida compte amb més de 500m2, està equipada amb les últimes innovacions tecnològiques, que permeten oferir un servei eficient i de ràpida resposta a l'alumnat.
Què ofereix aquest centre
Oferta formativa de Esneca Business School és variada i de qualitat. Dins de l'oferta formativa podem trobar diferents categories de programes, tots ells especialitzats en programes de MBA i una àmplia oferta de Màsters i Postgraus especialitzats en diferents sectors professionals:
  • Màsters
  • Postgraus
  • Formació professional
  • Cursos baremables per a oposicions
  • Titulacions universitàries
A qui es dirigeix
Esneca Business School dirigeix la seva oferta formativa a totes aquelles persones que estan interessades a rebre una formació online o a distància en especialitzacions de MBA i una àmplia oferta de Màsters i Postgraus especialitzats en diferents sectors professionals.

Campus i seus

ESNECA Business School
Avenida de la Industria 502/2 25008 Lleida

Altres centres que et poden interessar

X