Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus virtual
Laboratori
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

Espai Escola Professional d'Aplicacions Informàtiques és un centre privat amb seu a Barcelona nascut l'any 2002 especialitzat en la formació de professionals de la informàtica.

L'objectiu que persegueix el centre és proporcionar una completa formació als alumnes, tant des del punt de vista teòric com pràctic, perquè aquests puguin trobar feina amb les màximes garanties, o, si ja el tenen, puguin posar-se al dia de les últimes novetats.
Per aconseguir-Espai compta amb un professorat altament qualificat i una metodologia d'ensenyament personalitzada i adaptada a les necessitats i horaris de cada alumne.
La seva oferta formativa va dirigida tant a particulars com a empreses, que desitgin actualitzar els coneixements dels seus empleats. En aquest segon cas, Espai ofereix la possibilitat de beneficiar-se de les bonificacions de la Fundació Tripartita.

Espai és un centre certificador d'AUTODESK, Adobe i Microsoft.
Al llarg dels anys diverses entitats han confiat en l'experiència de l'escola Espai com ara l'Ajuntament de Barcelona o la Diputació de Barcelona

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
• Metodologia d'ensenyament personalitzada segons les necessitats i horaris de cada alumne.
• Classes de reforç, seminaris especials i tutorials en línia a disposició de l'alumne.
• Professorat format per professionals amb anys d'experiència en l'ensenyament de l'àrea informàtica, que s'adapta a les necessitats personals de cada alumne.
• Per a aquelles empreses, autònoms i particulars que ho requereixin, Espai ofereix formació a mida a través del seu departament d'assessorament a empreses, autònoms i particulars.
• Aules equipades amb ordinadors d'última generació, tecnologia Wifi, i Intranet.
• Espai posa a disposició dels alumnes: sales per a seminaris, una cafeteria, una biblioteca i una botiga, on poder adquirir material informàtic a un preu assequible.
• Espais adaptats a les persones amb minusvalideses físiques.
Experiència
Espai porta formant des de l'any 2002 a professionals del sector informàtic.
Requisits d'admissió
La majoria dels cursos comencen des d'un nivell bàsic i estan pensats per a tots els públics, tot i que també hi ha cursos per a persones ia professionals del sector informàtic, i altres estudiants d'altres camps laborals no relacionats amb la informàtica, però que volen reorientar la seva carrera professional cap al món de la informàtica.
Model educatiu
Cursos en modalitat presencial i online.
Instal·lacions
El centre disposa de 1000 metres quadrats, repartits en 8 aules equipades amb ordinadors d'última generació. El centre ofereix Wifi per a la connexió a Internet a més de la seva pròpia intranet. A més hi ha una cafeteria, una biblioteca, sales per a seminaris i una botiga, on els alumnes poden comprar ordinadors, programari i altres components informàtics a un preu reduït.
Què ofereix aquest centre
Espai ofereix cursos especialitzats en el sector informàtic en modalitat presencial i online de les següents àrees:
• Àrea de Disseny 3D i Autocad.
• Àrea de Disseny Web i desenvolupament.
• Àrea de Disseny Gràfic i Maquetació.
• Àrea de Màrqueting en línia.
• Àrea de Sistemes i Xarxes.
• Àrea de Vídeo i Postproducció.
• Àrea d'ofimàtica / Comptabilitat.
• Àrea de Programació.
A qui es dirigeix
L'activitat formativa de l'escola Espai s'adreça tant a particulars com a empreses.
A l'oferir-se cursos de diverses àrees informàtiques, els destinataris variaran en funció de l'àrea d'estudi.
L'edat mitjana dels alumnes sol estar entre els 20 i 30 anys i el 40% solen ser dones, encara que també hi ha professionals de més de 40 anys, joves entre 16 i 20 anys i alguna persona gran.

Campus i seus

Espai Escola Professional d'Aplicacions Informàtiques
C/ Entença 182 08029 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Espai Escola Professional d'Aplicacions Informàtiques
X