Cursos des de
480€ - 1.840€

Titulacions

63
16 Oficials 25%
47 Propies 75%

Metodologies

1
63 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Espai Escola Professional d'Aplicacions Informàtiques

Espai Escola Professional d'Aplicacions Informàtiques

Sol·licita més informació
Espai Escola Professional d'Aplicacions Informàtiques
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Espai Escola Professional d'Aplicacions Informàtiques és un centre privat amb seu a Barcelona nascut l'any 2002 especialitzat en la formació de professionals de la informàtica.

L'objectiu que persegueix el centre és proporcionar una completa formació als alumnes, tant des del punt de vista teòric com pràctic, perquè aquests puguin trobar feina amb les màximes garanties, o, si ja el tenen, puguin posar-se al dia de les últimes novetats.
Per aconseguir-Espai compta amb un professorat altament qualificat i una metodologia d'ensenyament personalitzada i adaptada a les necessitats i horaris de cada alumne.
La seva oferta formativa va dirigida tant a particulars com a empreses, que desitgin actualitzar els coneixements dels seus empleats. En aquest segon cas, Espai ofereix la possibilitat de beneficiar-se de les bonificacions de la Fundació Tripartita.

Espai és un centre certificador d'AUTODESK, Adobe i Microsoft.
Al llarg dels anys diverses entitats han confiat en l'experiència de l'escola Espai com ara l'Ajuntament de Barcelona o la Diputació de Barcelona
    Espai Escola Professional d'Aplicacions Informàtiques
  • Espai Escola Professional d'Aplicacions Informàtiques
    C/ Entença 18208029 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te