Curs Tècnic Community Manager

Curs
Presencial
Barcelona
100 hores
entre 1000 € i 2500 €

Descripció

El Curs Community manager Barcelona, ??capacita l'alumne per fer la seva tasca en l'àrea de Màrqueting i Comunicació, entorns digitals i social Media Marketing de qualsevol companyia. Actualment aquests entorns estan en contínua evolució, la qual cosa fa indispensable en qualsevol empresa, comptar amb una persona capaç de desenvolupar un pla de Màrqueting efectiu, eficaç i exitós. Es tracta d'una formació innovadora enfocada a l'ocupació.

Temari

màrqueting Online
Curs d'introducció al màrqueting digital: partint des dels termes fonamentals d'aquesta disciplina, aprendrem quines estratègies hem d'utilitzar per aprofundir en l'elaboració d'un pla de maketing línia.

Google AdWords I (Xarxa de cerca)
Curs d'introducció a l'eina de Google AdWords on aprendrem els conceptes bàsics per utilitzar l'eina i crear campanyes de publicitat per paraules clau i anuncis de text en el cercador, també conegudes com "Campanyes a la Xarxa de Cerca". Aprèn a posicionar a la primeres posicions teu anunci i descobreix com rendibilitzar al màxim la teva inversió en AdWords.

Google AdWords II (Xarxa de Display i Remarketing)
Curs extra on, un cop coneguda l'eina, es aprendran a realitzar Campanyes de Banners, també anomenades "Campanyes a la Xarxa de Display", i campanyes de Remarketing que permeten anunciar-te únicament a usuaris que han visitat la teva web. Descobreix com treure el màxim partit a la teva marca i aconsegueix conversions d'aquells usuaris que et coneixen però encara no s'han convertit.

Google Analytics
Curs d'Analítica Digital on aprendràs a analitzar el trànsit que rep la teva web. Amb aquest curs coneixeràs l'eina de Google Analytics al complet, la instal·lació d'Analytics en el teu lloc web o botiga virtual i la interpretació de les dades que ens mostra l'eina.

posicionament Web
Curs de Posicionament Orgànic, també conegut com a Curs SEO. Amb aquest curs aprendràs a optimitzar el teu web per posicionar-la de manera orgànica en cercadors com Google, Bing i Yahoo. El curs parteix dels conceptes més bàsics del SEO fins pràctiques més avançades. Descobreix com fer que el cercador de Google entengui la teva web, li atorgui la màxima rellevància al teu contingut i la indexi en les millors posicions per a determinades paraules clau.

xarxes Socials
Curs d'Introducció a les Xarxes Socials i el Community Management. Descobreix com treure el màxim partit a la Xarxes Socials personals i d'empresa. Capta i conserva seguidors a Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, entre d'altres, i aprèn a comunicar-te amb els teus seguidors de la forma més correcta.

Workshop LinkedIn
Curs pràctic on aprendràs a treure-li el màxim partit al teu perfil de treball a LinkedIn. Descobreix com deixar de ser invisible en la major xarxa social d'ofertes de treball, posiciona la teva experiència laboral correctament i aprèn a configurar una pàgina d'empresa dins de LinkedIn.

Workshop Facebook + Facebook Ads
Curs pràctic on aprendràs a configurar des de zero una pàgina de Facebook per la teva empresa o projecte personal, aprèn a administrar una pàgina de Facebook i a crear anuncis amb Facebook Ads.

Workshop AdWords de Google
Curs pràctic on s'aprendrà a crear una Campanya a la Xarxa de Cerca de Google Adwords i treure-li el màxim partit als anuncis.

Workshop Google Analytics
Curs pràctic on s'analitzen les dades d'una web real i s'aprèn a realitzar un informe mensual on resumir les dades obtingudes per l'eina.


 

Destinataris

 • Directors de Comunicació Corporativa
 • Directors d'e-màrqueting
 • Responsables d'Internet i Comerç Electrònic
 • Gerents de Pimes
 • Professionals de desenvolupament de negoci, etc ...

Requisits

No es requereixen coneixements previs de cap programa

Metodologia

Formació 100% presencial amb professor

Durada

Data d'inici: Gener 2019.

Objectius

 • Aprendre a utilitzar les eines que ens proporciona la Web 2.0
 • Triar apropiadamiente els sistemes de comunicació en línia
 • Confeccionar un pla d'e-màrqueting per a la nostra empresa, des dels objectius, eines a utilitzar fins a la seva implementació.
 • Concebre un pla estratègic en mitjans socials en funció d'uns objectius a aconseguir.
 • Conèixer les eines de gestió de les Xarxes Socials
 • Aprendre a gestionar la comunicació digital d'una marca.
 • Dissenyar i aplicar un pla d'acció que aconsegueixi una correcta execució del pla estratègic
 •  

Titulació obtinguda

Titulació privada certificada per ESPAI. Curs acreditat per la Universidad Rey Juan Carlos.

Promocions

 • Família Nombrosa: 5% Descompte (presentant carnet)
 • Carnet Jove: 30% Descompte en la segona matrícula de cursos superiors o experts
NOTA: Aquests descomptes no són acumulables entre si.

Tramitació de Bonificació de Fundació Tripartita (treballadors en actiu)

Preu

entre 1000 € i 2500 €
A consultar

Borsa de treball

Espai disposa d'un servei de borsa de treball, per facilitar la incorporació laboral a tots els seus alumnes.

Professorat

El nostre equip docent està format per qualificats professionals de l'ensenyament, orientats a la formació informàtica en tota la seva extensió.

Horari

Dilluns, dimecres i divendres de 18:30-20:30h. Workshops: de 16 a 20 hores.
Curs Tècnic Community Manager
Espai Escola Professional d'Aplicacions Informàtiques
Campus i seus: Espai Escola Professional d'Aplicacions Informàtiques
Espai Escola Professional d'Aplicacions Informàtiques
C/ Entença 182 08029 Barcelona
Cursos més populars
X