Serveis

Beques
Campus
Campus virtual
Servei d’orientació

Descripció del centre

El centre d'estudis Formalba es va fundar en 1994 amb el propòsit d'aportar solucions formatives per a entorns empresarials orientats a les necessitats dels seus clients i alumnes, que és cap als qui s'enfoca el seu model educatiu.
Al llarg d'aquests anys han donat resposta a les necessitats del mercat laboral i format professionals amb els coneixements teòrics i pràctics que requereixen les empreses dels sectors professionals amb major projecció i demanda laboral.
Formalba és un centre compromès amb la millora de l'ocupabilitat dels qui busquen el seu desenvolupament professional i per això, el seu sistema de formació està pensat perquè els alumnes puguin adquirir coneixements directament aplicables a l'entorn laboral, de manera pràctica i flexible, i compaginar la seva formació amb el seu dia a dia laboral i personal.
Totes les accions formatives de Formalba, tant en línia, com en modalitat presencial, estan impartits per professionals en actiu experts en la temàtica ensenyada i es recolzen en recursos multimèdia dissenyats perquè el procés d'aprenentatge sigui motivador alhora que útil.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Formació orientada a l'ocupabilitat
  • El centre compta amb certificacions ISO en qualitat, seguretat de la informació i medi ambient.
  • El centre compta amb el seu propi Pla d'Igualtat
  • Acreditacions: Com a centre expert en formació, està acreditat per Conselleries d'Ocupació de diverses Comunitats Autònomes i el Servei Públic d'Ocupació Estatal.
Experiència
El centre d'estudis Formalba va ser fundat en 1994, per la qual cosa compta ja amb gairebé 30 anys d'experiència en la formació d'empleats i treballadors.
La missió de Formalba és desenvolupar accions formatives que aportin valor afegit als seus clients, perquè aquests augmentin la seva productivitat i siguin més competitius a nivell personal i empresarial.
La seva visió com a centre és transformar-se en una marca educativa líder de formació professional amb cobertura nacional.
Requisits d'admissió
Els cursos estan dividits en 4 categories: Aturats, Autònoms, Empleats i
ERTO.
Per a accedir a qualsevol dels cursos, serà un requisit trobar-se en la situació laboral a la qual s'orienta el curs.
Model educatiu
Programes i certificacions orientades a l'empleabilitat
Instal·lacions
La seu principal de Formalba es troba a Albacete, però el centre compta amb instal·lacions en diverses províncies espanyoles
Què ofereix aquest centre
Formalba és un centre d'estudis que orienta els seus cursos a l'obtenció de coneixements, competències i habilitats en l'àmbit laboral.
Per tant, compta amb una extensa oferta formativa orientada a 4 públics específics, en funció de la seva situació laboral:
  • Aturats
  • Autònoms
  • Emprats
  • ERTO
A qui es dirigeix
Aquest centre dirigeix els seus programes formatius a la formació de personal laboral.
Però no es limita a l'àmbit dels treballadors; també compta amb programes orientats a aturats i autònoms i per a persones en situació d'ERTO.
I per a assessories, despatxos professionals i personal de l'administració pública.

Altres centres que et poden interessar

X