Descripció del centre

Formem és a dia d'avui una empresa referent en el camp de la formació contínua i el reciclatge professional.Integrada per un equip jove, dinàmic i amb una trajectòria professional de més de 10 anys, treballem per trobar solucions integrals de formació donant una resposta òptima a les necessitats de cada empresa i organització.

Som especialistes en la gestió i en la impartició de la formació en les empreses.La nostra missió és la de facilitar a les empreses les eines per al desenvolupament del seu capital humà amb les millors condicions i garanties de qualitat.

Serveis  Formem :
? Consultoria i assessorament en l'àrea de formació
? Plans de formació per a les empreses
? Formació  en línia   a través de la nostra plataforma virtual
? Formació presencial
? Formació a mida  

Posem a disposició dels nostres clients d'un ampli ventall de cursos i accions formatives que engloben diferents àrees de formació: Ofimàtica; Idiomes, Comptabilitat i Gestió; Vendes i Màrqueting; Gestió i Direcció d'empreses; Informàtica Tècnica; Qualitat i Medi Ambient; Prevenció de Riscos Feiners, i Higiene i Seguretat Alimentària.

No dubteu a visitar la nostra pàgina web www.formem.net on trobarà els manuals dels cursos i podrà accedir de prova en el nostre campus virtual per conèixer el funcionament dels cursos  en línia.

Campus i seus

FORMEM FESI SL
C/ Sot dels Pradals, 17-B 08500 VIC (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

FORMEM FESI SL
X