Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Descripció del centre

Heilpraktiker Institut és una escola amb personalitat i idees pròpies. Un centre de referència en l'aprenentatge i desenvolupament de les Teràpies Naturals i Manuals per a la formació de terapeutes al nostre país.

Des dels inicis, fa 30 anys, apostem per les Teràpies Naturals com a complement o alternativa a la Medicina, sempre tenint com a premissa tot el que comporta: sostenibilitat, respecte a les tradicions, a tots els éssers vius ia la Naturalesa. Així entenem la formació.

El nostre major actiu segueixen sent alumnes i professors. Junts, en el treball quotidià d'escola, en un entorn de coherència i responsabilitat, hem obert vies per ensenyar a veure i sentir la vida des d'un altre punt de vista, proporcionant, a través de les Teràpies Naturals, ajuda, assistència i eines pel creixement personal i el benestar de moltes persones.

En aquest any d'aniversari estrenem instal · lacions, més àmplies, lluminoses i còmodes. El nostre equip docent, de reconegut prestigi professional, és més nombrós amb noves incorporacions que ens permetran enriquir l'oferta formativa amb temes interessants i nous. Els programes segueixen tutelats, com sempre, per la Fundació Europea del Terapeuta, garantia de qualitat i compromís, perquè a l'escola, a més de coneixements teòrics, ensenyem el "ofici" de Terapeuta, basant-nos en un aprenentatge pràctic amb programes originals i oblidant-nos de els clixés formatius a l'ús.

Cursos més populars

Campus i seus

Heilpraktiker Institut
Passeig de Gràcia, 59, Pral 1ª y Entlo 4ª 08007 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Heilpraktiker Institut
X