Cursos des de
consultar preu

Titulacions

6
0 Oficials 0%
6 Propies 100%

Metodologies

1
6 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Heilpraktiker Institut

Heilpraktiker Institut

Sol·licita més informació
Heilpraktiker Institut
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Heilpraktiker Institut és una escola amb personalitat i idees pròpies. Un centre de referència en l'aprenentatge i desenvolupament de les Teràpies Naturals i Manuals per a la formació de terapeutes al nostre país.

Des dels inicis, fa 30 anys, apostem per les Teràpies Naturals com a complement o alternativa a la Medicina, sempre tenint com a premissa tot el que comporta: sostenibilitat, respecte a les tradicions, a tots els éssers vius ia la Naturalesa. Així entenem la formació.

El nostre major actiu segueixen sent alumnes i professors. Junts, en el treball quotidià d'escola, en un entorn de coherència i responsabilitat, hem obert vies per ensenyar a veure i sentir la vida des d'un altre punt de vista, proporcionant, a través de les Teràpies Naturals, ajuda, assistència i eines pel creixement personal i el benestar de moltes persones.

En aquest any d'aniversari estrenem instal · lacions, més àmplies, lluminoses i còmodes. El nostre equip docent, de reconegut prestigi professional, és més nombrós amb noves incorporacions que ens permetran enriquir l'oferta formativa amb temes interessants i nous. Els programes segueixen tutelats, com sempre, per la Fundació Europea del Terapeuta, garantia de qualitat i compromís, perquè a l'escola, a més de coneixements teòrics, ensenyem el "ofici" de Terapeuta, basant-nos en un aprenentatge pràctic amb programes originals i oblidant-nos de els clixés formatius a l'ús.
    Heilpraktiker Institut
  • Heilpraktiker Institut
    Passeig de Gràcia, 59, Pral 1ª y Entlo 4ª08007 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te