Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Descripció del centre

Heilpraktiker Institut és una escola amb personalitat i idees pròpies. Un centre de referència en l'aprenentatge i desenvolupament de les Teràpies Naturals i Manuals per a la formació de terapeutes al nostre país.

Des dels inicis, fa 30 anys, apostem per les Teràpies Naturals com a complement o alternativa a la Medicina, sempre tenint com a premissa tot el que comporta: sostenibilitat, respecte a les tradicions, a tots els éssers vius ia la Naturalesa. Així entenem la formació.

El nostre major actiu segueixen sent alumnes i professors. Junts, en el treball quotidià d'escola, en un entorn de coherència i responsabilitat, hem obert vies per ensenyar a veure i sentir la vida des d'un altre punt de vista, proporcionant, a través de les Teràpies Naturals, ajuda, assistència i eines pel creixement personal i el benestar de moltes persones.

En aquest any d'aniversari estrenem instal · lacions, més àmplies, lluminoses i còmodes. El nostre equip docent, de reconegut prestigi professional, és més nombrós amb noves incorporacions que ens permetran enriquir l'oferta formativa amb temes interessants i nous. Els programes segueixen tutelats, com sempre, per la Fundació Europea del Terapeuta, garantia de qualitat i compromís, perquè a l'escola, a més de coneixements teòrics, ensenyem el "ofici" de Terapeuta, basant-nos en un aprenentatge pràctic amb programes originals i oblidant-nos de els clixés formatius a l'ús.

Cursos més populars

Presencial
Barcelona
Consulteu el preu
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Campus i seus

Heilpraktiker Institut
Passeig de Gràcia, 59, Pral 1ª y Entlo 4ª 08007 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Emplena aquest formulari per a més informació

Heilpraktiker Institut

Sol·licita informació gratuïta

X

Enviant aquest formulari acceptes rebre informació periòdica d'Educaweb i del centre relacionada amb aquests cursos