Descripció del centre

Hotel-lo, especialistes en Revenue Management i Comercialització on-line per a Hotels.
A Hotel-lo ofereixen als nostres clients serveis de consultoria, formació i implementació a Revenue Management i Comercialització On-line. Els volen ajudar a millorar la gestió del seu negoci en àrees concretes, aportant resultats immediats i mesurables. Posen a la vostra disposició tota la vostra experiència en el desenvolupament d'estratègies d'èxit per optimitzar les vostres vendes.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Primera plataforma online d'ensenyament de Revenue Management a Espanya.
Més de 5.000 alumnes entre cursos Online i Presencials Més de 200 empreses clientes, des del petit establiment fins a la gran cadena hotelera Previsions de vendes realistes, honestes i assolibles
Experiència
Ja fa 15 anys, que van ser una de les empreses pioneres a Espanya a introduir, a través de l'ensenyament a professionals, una disciplina destinada a revolucionar el sector hoteler. Avui seguim amb el mateix entusiasme, formant hotelers a Hotel-lo Business Academy, així com oferint externalització d'un ampli ventall de serveis a través d'Hotel-lo Revenue Services.
Què ofereix aquest centre
A Hotel-lo Business Academy forma professionals. Cursos bonificables Online, Presencials i In company. Compartim la nostra experiència directa. Persones dedicades exclusivament al Revenue Management ia la formació, un únic interlocutor amb què podràs parlar i t'assessorarà.

Campus i seus

HOTEL-LO (Hotel Management Solutions)
C/ Vilamarí 50, 1º B 08015 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

HOTEL-LO (Hotel Management Solutions)
X