Cursos des de
consultar preu

Titulacions

20
20 Oficials 100%
0 Propies 0%

Metodologies

1
20 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
IES Mare de Déu de la Mercè

IES Mare de Déu de la Mercè

Sol·licita més informació
IES Mare de Déu de la Mercè
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Institut Mare de Déu de la Mercè pertany a la xarxa pública d'ensenyaments post obligatoris del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i com a tal manifesta el seu caràcter propi de servei a la societat definint-se com un centre inclusiu, laic i respectuós amb la pluralitat.

El centre promou la formació integral dels nostres alumnes fonamentada en el respecte pels drets humans, donant una especial rellevància a l'educació en la igualtat home-dona.

Dins el procés educatiu, el centre pretén adaptar l'alumnat al món laboral tot encaminant-lo i corregint actituds personals, si s'escau, per tal de situar-los adequadament dins dels perfils que l'activitat laboral manifesta necessitar.

Un punt clau en aquest procés educatiu consisteix en el foment de la cultura emprenedora entre l'alumnat.

Tanmateix, des del centre es pretén que l'alumnat s'impliqui en moviments d'innovació i transferència del coneixement amb l'ajuda i acompanyament del professorat, interactuant amb altres centres i institucions.

L'Institut Mare de Déu de la Mercè és un centre de formació professional compromès en la millora de la qualitat dels serveis educatius prestats (estem certificats en la Norma ISO 9001:2008), volem ser un centre de referència per a la ciutat de Barcelona i tota l'àrea metropolitana i per aquest motiu participa activament en totes les iniciatives i programes del Departament d'Ensenyament per assolir l'excel•lència en el nostre camp d'actuació.

La nostra missió és formar persones en totes aquelles competències acadèmiques i professionals que els nostres alumnes hagin triat entre la nostra oferta formativa. A l'hora, aspirem a preparar homes i dones compromesos amb la societat, amb el medi ambient, amb un esperit crític, obert, cooperador, amb ganes d'aprendre i amb consciència plena de la importància de mantenir sempre la ment oberta als canvis tecnològics de la professió triada.
    IES Mare de Déu de la Mercè
  • IES Mare de Déu de la Mercè
    C/ dels Motors, 122-13008040 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te