Descripció del centre

Durant més de cinquanta anys, l'IESE, l'escola de direcció d'empreses de la Universitat de Navarra, ha romàs al capdavant en la formació de directius, desenvolupant i inspirant a líders empresarials amb l'objectiu de generar un impacte profund, positiu i durador en les persones, les empreses i la societat a la qual serveixen.
L'èxit de l'IESE resideix en l'enfocament humanístic que imprimeix en el lideratge i els negocis, complementat amb un claustre de reconeixement mundial dedicat a generar investigacions d'avantguarda; l'abast global dels programes que oferim, del claustre, dels estudiants i dels campus; una metodologia pràctica i rellevant d'aprenentatge i una creixent comunitat d'antics alumnes composta per més de 40.000 directius a tot el món preparats per afrontar els reptes actuals i liderar les empreses en el futur.
L'enfocament en les persones és inherent a tot el que fa l'IESE (tant pel que fa al desenvolupament personal com professional de cada un dels partícips de l'experiència de l'IESE) i el principal motor de canvi positiu i impacte en el món empresarial i en la societat.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Un destacat claustre i estudis innovadors:
El claustre de l'IESE està format per més de 100 professors a temps complet i al voltant de 70 col·laboradors externs que representen a gairebé 30 països, amb titulacions obtingudes en les millors escoles de direcció a nivell mundial. La seva dedicació docent; l'impacte dels seus estudis i la seva experiència professional en empreses internacionals són, en bona part, responsables de la bona reputació de l'IESE, que proporciona una formació de direcció excel·lent.

Xarxa d'antics alumnes:
Els antics alumnes de l'IESE integren una comunitat internacional de més de 40.000 professionals i emprenedors sense ànim de lucre, procedents de més de 100 països diferents. L'Associació d'Antics Alumnes organitza centenars de sessions i reunions formatives amb l'objectiu de crear vincles duradors i fomentar el networking.
Què ofereix aquest centre
En l'IESE volem tenir un impacte positiu i durador en el món dels negocis.
Creiem que el veritable lideratge es construeix sobre la integritat, l'esforç per obtenir el millor d'un mateix i el compromís per deixar empremta en les persones, les empreses i la societat.
El nostre enfocament és holístic. Els programes de l'IESE estan enfocats des de la perspectiva de la direcció general i, més concretament, del lideratge, amb l'objectiu que puguis prendre millors decisions amb aquesta visió global.
Si vols fer negocis en un mercat global, has de comprendre com funcionen els negocis al món. Més enllà de les fronteres, de les cultures i dels mercats. Amb campus i centres en 5 continents, un claustre amb més de 100 professors de primer nivell i de 30 nacionalitats diferents, i una comunitat de 45.000 antics alumnes de tot el món, l'IESE és únic en la seva visió i abast globals.

Metodologies d'aprenentatge actiu:
La principal eina d'ensenyament de l'IESE, el mètode de cas, permet als líders empresarials desenvolupar un marc pràctic per prendre decisions de forma eficaç, amb l'experiència i l'aplicabilitat directa per resoldre problemes empresarials. L'IESE és un dels majors productors de casos d'investigació, el que li permet mantenir forts vincles amb el sector empresarial.

Cursos més populars

Campus i seus

IESE Barcelona
Avda. Pearson, 21 08034 Barcelona
IESE Madrid
Camino del Cerro del Águila, 3 28023 Madrid

Altres centres que et poden interessar

IESE Business School
X