Master Executive MBA

1013 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
IESE Business School
Master Executive MBA
Sol·licita informació
Màster
Oficial / homologat
Presencial
18 mesos
Consulteu el preu

Descripció

Transforma la teva carrera:
Un intens camí de transformació personal i professional que et prepara per a tots els reptes que puguis trobar en qualsevol empresa en qualsevol lloc del món. Si ets una persona exigent i inconformista, que vol superar-se i avançar, que sent que pot fer molt més i tenir un impacte real en el món, llavors ets un Executive MBA de l'IESE.

6 raons per triar-nos:
• Visió de direcció general: Descobreix com els teus decisions repercuteixen en cadascuna de les àrees funcionals i obté una visió integral de l'empresa.
• Expert en la presa de decisions: L'anàlisi de més de 400 casos reals t'aportarà l'experiència necessària per enfrontar-te a situacions crítiques.
• Lideratge d'impacte: Sigues un líder inspirador els eixos d'actuació siguin la professionalitat, la integritat i l'esperit de servei.
• Dimensió internacional: Aconsegueix una visió global que et permetrà comprendre les tendències i oportunitats que es mouen avui al món.
• Esperit emprenedor: Adquireix els coneixements i les eines per detectar oportunitats i la capacitat d'innovació i la visió per materialitzar-les. Descobriràs l'emprenedor que hi ha en tu.
• Direcció d'equips: Aprèn a gestionar diferents perfils i objectius personals per arribar a una meta. Augmentarà la teva capacitat d'escoltar i entendre diferents punts de vista i incloure'ls en la teva decisió final.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

El mètode del cas et situarà en el centre de la presa de decisions d'alta direcció. Un fòrum d'intercanvi de coneixements, experiències i idees entre professionals de diversos sectors i empreses. Feedback constant del claustre, del mentor i de la direcció del programa per ajudar-te a treure el millor de tu mateix. Una experiència integral en la qual desenvoluparàs noves habilitats. Una visió global de la realitat empresarial en algunes de les principals economies del món.

Idiomes en els quals s'imparteix

Bilingüe: espanyol / anglès.

Durada

Properes convocatòries: Barcelona: 18 set. Madrid: 18 i 23 setembre.

Titulació obtinguda

Títol oficial a Espanya

Professorat

Un claustre excepcional per al que el més important ets tu.

Horari

Format setmanal: Divendres tarda / dissabtes matí. Format quinzenal: Divendres complet / dissabtes matí.
Master Executive MBA
IESE Business School
Campus i seus: IESE Business School
IESE Barcelona
Avda. Pearson, 21 08034 Barcelona
IESE Madrid
Camino del Cerro del Águila, 3 28023 Madrid
Sol·licita informació
X