Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’orientació

Descripció del centre

El Centre d'Estudis Universitaris IGEMA, adscrit a la Universitat Rovira i Virgili, ofereix una educació adaptada a la realitat empresarial de la nostra societat, prioritzant la formació pràctica i el foment de l'lideratge i la innovació, a partir d'l'ús de les noves tecnologies i el anàlisi dels temes econòmics de l'actualitat des d'un punt de vista acadèmic i transversal a través de les diferents assignatures. D'aquesta manera, els alumnes de IGEMA sortiran preparats per a la seva futura vida laboral, amb les eines necessàries per optimitzar el seu treball i amb capacitat per a tenir una visió objectiva, crítica i analítica del seu entorn.
Es tracta d'una iniciativa de la Fundació Formació i Futur que es va crear amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats de formació que es plantegen en cada moment segons les persones i la societat que ens envolta. El centre ofereix, juntament amb la Universitat Rovira i Virgili, la titulació Universitària Oficial de l'Grau Universitari en Administració i Direcció d'Empreses (ADE).
Una altra titulació que s'ofereix és el Màster en Robòtica.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
IGEMA, ofereix a aquells alumnes interessats en economia i empresa la possibilitat de formar-se en una universitat té com a finalitat fomentar el lideratge i la innovació; on es dóna prioritat a l'ús de les noves tecnologies per preparar-los per un entorn empresarial actual; on s'ensenyen conceptes útils i d'immediata aplicació i on s'analitzen els temes econòmics d'actualitat des d'un punt de vista acadèmic a través de les diferents assignatures.
D'aquesta manera, els alumnes de IGEMA sortiran preparats per a la seva futura vida laboral, amb les eines necessàries per optimitzar el seu treball i amb capacitat per a tenir una visió objectiva, crítica i analítica del seu entorn.
Experiència
IGEMA part d'una iniciativa de la Fundació Formació i Futur que es va crear per donar resposta a necessitats de formació plantejades en cada moment segons les persones i la societat.
La Fundació és una entitat sense ànim de lucre la finalitat del qual és el compromís amb la formació de les persones que aspiren a exercir una influència positiva en la societat, fomentant la integritat, l'esperit de servei, la professionalitat i la responsabilitat.
La Fundació Formació i Futur té el seu origen en 1958, i des de llavors acumula una experiència de més de 60 anys en la formació, gestió i desenvolupament d'entitats educatives.
Requisits d'admissió
Vies d'accés
• Proves d'Accés a la Universitat (PAU) Aprovades
• Tècnics Superiors (FPII i CFGS)
• Majors de 25 anys
• Majors de 40 anys
• Majors de 45 anys
• Titulats universitaris
• Estudis universitaris estranger convalidats
• Estudiants procedents d'altres universitats de l'Estat amb un mínim de 30 crèdits reconeguts
Instal·lacions
Les instal·lacions del centre són modernes i totes les aules estan dotades de la tecnologia necessària per impartir les classes de manera pràctica i interactiva, amb equips informàtics, connexió wifi d'alta velocitat i vídeo projectors per a la reproducció de contingut audiovisual quan cal. A més compta amb una aula d'informàtica amb més de 40 ordinadors i una aula d'estudi, ambdues obertes tot el dia per a l'ús de l'alumnat.
Què ofereix aquest centre
• Grups reduïts per permetre el desenvolupament de les habilitats tècniques i directives
• Metodologia activa i participativa en tots els programes que ofereix la universitat
• Perspectiva internacional en les matèries impartides en els cursos per adaptar-se a la creixent globalització
• Tutories personalitzades i classes de repàs
• S'imparteixen de forma constant durant els anys de formació seminaris d'innovació empresarial, masterclass i tallers d'emprenedoria
• Anàlisi de temes d'actualitat econòmica
• Pràctiques monitoritzades en empreses durant el quart curs acadèmic
• Àmplia oferta de beques i ajudes.
• Erasmus.
• Borsa de treball.
• L'oferta formativa està formada pels següents cursos:
o ADE: El ADE de IGEMA és una aposta pel talent, la creativitat i l'emprenedoria de cadascun dels seus alumnes. Una educació de qualitat que els permet ser competitius en un context empresarial que no para d'evolucionar a partir de l'adquisició de les habilitats necessàries per desenvolupar una carrera d'èxit.
o Màster en Gestió de l'Aplicació de la Robòtica en l'Empresa orientat a la gestió empresarial i el coneixement de l'mercat de la robòtica, més enllà dels aspectes tècnics que han estat el focus dels cursos que fins al moment s'han ofert en formació especialitzada.

Campus i seus

IGEMA Centro de Estudios Universitarios
C/ Sabino Arana 42-44 08028 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X