Serveis

Becas
Bolsa de empleo
Campus virtual
Prácticas en empresas
Programas de intercambio en el extranjero
Servicios de idiomas
Servicios de orientación

Descripció del centre

El Centre d'Estudis Universitaris IGEMA, adscrit a la Universitat Rovira i Virgili, ofereix una educació adaptada a la realitat empresarial de la nostra societat, prioritzant la formació pràctica i el foment de l'lideratge i la innovació, a partir d'l'ús de les noves tecnologies i el anàlisi dels temes econòmics de l'actualitat des d'un punt de vista acadèmic i transversal a través de les diferents assignatures. D'aquesta manera, els alumnes de IGEMA sortiran preparats per a la seva futura vida laboral, amb les eines necessàries per optimitzar el seu treball i amb capacitat per a tenir una visió objectiva, crítica i analítica del seu entorn.
Es tracta d'una iniciativa de la Fundació Formació i Futur que es va crear amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats de formació que es plantegen en cada moment segons les persones i la societat que ens envolta. El centre ofereix, juntament amb la Universitat Rovira i Virgili, la titulació Universitària Oficial de l'Grau Universitari en Administració i Direcció d'Empreses (ADE).
Una altra titulació que s'ofereix és el Màster en Robòtica.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
IGEMA, ofereix a aquells alumnes interessats en economia i empresa la possibilitat de formar-se en una universitat té com a finalitat fomentar el lideratge i la innovació; on es dóna prioritat a l'ús de les noves tecnologies per preparar-los per un entorn empresarial actual; on s'ensenyen conceptes útils i d'immediata aplicació i on s'analitzen els temes econòmics d'actualitat des d'un punt de vista acadèmic a través de les diferents assignatures.
D'aquesta manera, els alumnes de IGEMA sortiran preparats per a la seva futura vida laboral, amb les eines necessàries per optimitzar el seu treball i amb capacitat per a tenir una visió objectiva, crítica i analítica del seu entorn.
Experiència
IGEMA part d'una iniciativa de la Fundació Formació i Futur que es va crear per donar resposta a necessitats de formació plantejades en cada moment segons les persones i la societat.
La Fundació és una entitat sense ànim de lucre la finalitat del qual és el compromís amb la formació de les persones que aspiren a exercir una influència positiva en la societat, fomentant la integritat, l'esperit de servei, la professionalitat i la responsabilitat.
La Fundació Formació i Futur té el seu origen en 1958, i des de llavors acumula una experiència de més de 60 anys en la formació, gestió i desenvolupament d'entitats educatives.
Requisits d'admissió
Vies d'accés
• Proves d'Accés a la Universitat (PAU) Aprovades
• Tècnics Superiors (FPII i CFGS)
• Majors de 25 anys
• Majors de 40 anys
• Majors de 45 anys
• Titulats universitaris
• Estudis universitaris estranger convalidats
• Estudiants procedents d'altres universitats de l'Estat amb un mínim de 30 crèdits reconeguts
Què ofereix aquest centre
• Grups reduïts per permetre el desenvolupament de les habilitats tècniques i directives
• Metodologia activa i participativa en tots els programes que ofereix la universitat
• Perspectiva internacional en les matèries impartides en els cursos per adaptar-se a la creixent globalització
• Tutories personalitzades i classes de repàs
• S'imparteixen de forma constant durant els anys de formació seminaris d'innovació empresarial, masterclass i tallers d'emprenedoria
• Anàlisi de temes d'actualitat econòmica
• Pràctiques monitoritzades en empreses durant el quart curs acadèmic
• Àmplia oferta de beques i ajudes.
• Erasmus.
• Borsa de treball.
• L'oferta formativa està formada pels següents cursos:
o ADE: El ADE de IGEMA és una aposta pel talent, la creativitat i l'emprenedoria de cadascun dels seus alumnes. Una educació de qualitat que els permet ser competitius en un context empresarial que no para d'evolucionar a partir de l'adquisició de les habilitats necessàries per desenvolupar una carrera d'èxit.
o Màster en Gestió de l'Aplicació de la Robòtica en l'Empresa orientat a la gestió empresarial i el coneixement de l'mercat de la robòtica, més enllà dels aspectes tècnics que han estat el focus dels cursos que fins al moment s'han ofert en formació especialitzada.

Campus i seus

Instal·lacions
Les instal·lacions del centre són modernes i totes les aules estan dotades de la tecnologia necessària per impartir les classes de manera pràctica i interactiva, amb equips informàtics, connexió wifi d'alta velocitat i vídeo projectors per a la reproducció de contingut audiovisual quan cal. A més compta amb una aula d'informàtica amb més de 40 ordinadors i una aula d'estudi, ambdues obertes tot el dia per a l'ús de l'alumnat.
IGEMA Centro de Estudios Universitarios
C/ Sabino Arana 42-44 08028 Barcelona
X