Descripció del centre

Infoidiomas.com pertany a Davinci Mitjana, S.L, una empresa de comunicació els integrants acumulen una experiència de més de 20 anys en el món de la comunicació en premsa diària i Internet. Som un grup heterogeni de persones provinents del món del periodisme, la publicitat i el turisme, que empesos per amics, professors i traductors de diversos idiomes vam decidir bolcar tota la nostra experiència en el món dels idiomes en aquest portal, que des de fa set anys no ha parat de créixer i incrementar els seus continguts.
 
Som persones entusiastes del turisme i de la descoberta de mons i cultures diferents de la nostra. Per aquest motiu sabem que l'eina perfecta de tot viatge a un país estranger és primerament el coneixement del seu idioma i tot seguit proveir-se de la informació necessària per gaudir de l'estada i ampliar la nostra cultura. Sempre s'ha dit que viatjar és un Plau r, i encara ho és més gràcies als moderns mitjans de comunicació, que com Internet, ens obren les portes de forma immediata a qualsevol destinació i lloc, per remot que sigui.
 
Els que fem infoidiomas.com hem volgut combinar en un mateix espai viatges i idiomes. Al mateix temps que llegeixes aquestes línies és molt probable que un o diversos dels nostres col·laboradors es trobin revisant, actualitzant o fins i tot redactant una nova guia de viatge per ampliar les que ja oferim. En aquest moment tens a la teva disposició, de forma lliure i gratuïta, informació completa sobre més de 100 ciutats pertanyents a 16 països de quatre continents. No ens empeny més sentiment que el fet de transmetre la nostra passió pels viatges a l'hora d'elaborar i revisar les nostres guies. Volem que el món, que nosaltres percebem tan accessible, ho sigui també per a tots els nostres visitants, i per això hem preparat unes guies amb la informació exacta que a nosaltres mateixos ens agradaria rebre quan viatgem a una destinació desconeguda.
 
Les guies infoidiomas.com compten amb la informació suficient i exacta per desenvolupar-se pel món sense problemes i amb la seguretat d'anar a un lloc conegut. Expliquen per igual les opcions de transport i mobilitat en cada ciutat, així com les d'oci, seguretat i temps lliure. Per descomptat, detallen els monuments, museus i llocs d'interès i no s'obliden de festes ni esdeveniments especials. Expliquen les petites històries que a tots ens agradaria sentir quan vam visitar un lloc, sense caure en la trivialitat ni en la pesadesa dels grans llibres de viatge.
 
Però infoidiomas.com és molt més. Al llarg d'aquests anys hem incorporat als nostres directoris a gairebé totes les escoles, col·legis i centres d'ensenyament d'idiomes d'Espanya. En el nostre portal podràs localitzar el curs d'aquell idioma tan estrany que mai vas saber on trobar. Tens totes les opcions al teu abast, amb programes presencials, a distància i fins i tot on-line; acadèmies, biblioteques, escoles internacionals, formació per a traductors i empreses, i fins i tot per als que optin per un curs d'estiu o un campament d'idiomes sense sortir de casa, totes les opcions i activitats possibles.
 
Aquí trobaràs totes les formes possibles d'aprendre un idioma en totes les destinacions existents, les guies de viatge més completes de cada país, diccionaris, informacions sobre beques, visats, canvi de moneda, mapes i informació detallada i ordenada de totes les modalitats d'estudi existents. I encara en el cas que sorgeixin problemes, la nostra web t'ofereix solucions als petits problemes més habituals de tot viatge, amb recomanacions de salut i de seguretat, així com llistats d'ambaixades i consolats. A més, amb el símbol t'oferim les recomanacions més suggerents i imprescindibles per al teu viatge, per tal d'estalviar diners o gaudir dels racons més inèdits i fascinants de cada lloc.

Campus i seus

Infoidiomas.com
Madrid

Altres centres que et poden interessar

X