Serveis

Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

Institut Rocafort és una institució acadèmica formada per un equip de professionals altament qualificats que té com a missió la formació de les persones. Aquest centre és especialista en aquelles àrees formatives que actualment tenen una major projecció professional.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Són professionals de l'ensenyament amb passió pel seu treball, i el centre adquireix un compromís ferm amb els seus estudiants: acompanyar-los durant tot el procés formatiu fins que aconsegueixin els seus objectius.
Experiència
L'àmplia experiència dels seus professionals els permet dissenyar la formació que tu necessites i adaptar-la al teu temps disponible. Disposen de la modalitat de formació que millor s'adapti a les teves necessitats: presencial, semipresencial o online.
Requisits d'admissió
Depèn del tipus d'estudis als que es vulgui accedir
 
Model educatiu
El centre ofereix totes les modalitats d'estudi: Presencial, Semipresencial, Online
Què ofereix aquest centre
  • A Institut Rocafort adapten la formació a les teves necessitats perquè puguis aconseguir el teu objectiu en el menor temps possible, amb professors titulats universitaris del més alt nivell. El centre ofereix totes les modalitats de preparació: Presencial, semi-presencial, online.
  • El model d'aprenentatge de INSTITUT ROCAFORT està dissenyat perquè els alumnes desenvolupin tot el seu potencial. La participació constant de l'alumne en les classes, l'incentiu a través d'exercicis reflexius i la realització dels casos pràctics, permeten l'òptim desenvolupament acadèmic per a poder concloure amb èxit la seva formació. 
  • Compromís ferm amb els alumnes, oferint una formació d'alta qualitat per a què puguin aconseguir el màxim nivell de competència intel·lectual i professional tan necessària en el món actual.

Campus i seus

Institut Rocafort
Carrer Rocafort 27 bajos 08015 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X