Cursos des de
consultar preu

Titulacions

5
0 Oficials 0%
5 Propies 100%

Metodologies

1
0 Presencials 0%
5 On-line 100%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Instituto Superior de Estudios ISED (formació online)

Instituto Superior de Estudios ISED (formació online)

Sol·licita més informació
Instituto Superior de Estudios ISED (formació online)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
ISED , Institut Superior d'Estudis , és una institució acadèmica dedicada a la programació de cursos d'especialització professional i d'extensió universitària . Aborda diferents camps d'estudi , tots ells caracteritzats per ser àrees amb gran demanda laboral .


ISED compta amb delegacions ubicades a Barcelona , Madrid , Bilbao , València , Saragossa , Pamplona i Oviedo , centres que imparteixen formació presencial ia distància . Mitjançant la innovadora Aula Virtual l'alumne pot assolir una excel · lent formació en línia : sense fronteres , sense horaris i amb tots els serveis a través d'Internet.

ISED manté relació amb diferents entitats i associacions de reconegut prestigi en els sectors professionals en què s'inscriuen els seus programes formatius . El reconeixement atorgat per aquestes associacions avala la qualitat dels nostres programes acadèmics , així com els objectius professionals de la nostra institució .

ISED pertany al Grup ISEP , una entitat reconeguda en l'àmbit de la formació que , a través dels seus diferents àrees , forma nous professionals , avalua i intervé en problemàtiques educativa i clíniques , aporta a la societat del coneixement noves eines d'estudi publicat textos especialitzats , programa cursos d'especialització professional i extensió universitària en àmbits de gran demanda laboral i assessora eficientment a professionals de l'àrea immobiliària .
    Instituto Superior de Estudios ISED (formació online)
  • Instituto Superior de Estudios ISED (formació online)
    c/. Berlín, 9, bajos08014 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te