Descripció del centre

ISED , Institut Superior d'Estudis , és una institució acadèmica dedicada a la programació de cursos d'especialització professional i d'extensió universitària . Aborda diferents camps d'estudi , tots ells caracteritzats per ser àrees amb gran demanda laboral .


ISED compta amb delegacions ubicades a Barcelona , Madrid , Bilbao , València , Saragossa , Pamplona i Oviedo , centres que imparteixen formació presencial ia distància . Mitjançant la innovadora Aula Virtual l'alumne pot assolir una excel · lent formació en línia : sense fronteres , sense horaris i amb tots els serveis a través d'Internet.

ISED manté relació amb diferents entitats i associacions de reconegut prestigi en els sectors professionals en què s'inscriuen els seus programes formatius . El reconeixement atorgat per aquestes associacions avala la qualitat dels nostres programes acadèmics , així com els objectius professionals de la nostra institució .

ISED pertany al Grup ISEP , una entitat reconeguda en l'àmbit de la formació que , a través dels seus diferents àrees , forma nous professionals , avalua i intervé en problemàtiques educativa i clíniques , aporta a la societat del coneixement noves eines d'estudi publicat textos especialitzats , programa cursos d'especialització professional i extensió universitària en àmbits de gran demanda laboral i assessora eficientment a professionals de l'àrea immobiliària .

Campus i seus

Instituto Superior de Estudios ISED (formació online)
c/. Berlín, 9, bajos 08014 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Instituto Superior de Estudios ISED (formació online)
X