Descripció del centre

ISMET, (Institut Superior de Medicines Tradicionals) es va fundar l'any 1992, de la mà de José Luis Badrena, i inaugurada pel degà de la Facultat de Medicina Tradicional Xinesa de Pequín. ISMET neix amb el propòsit de donar formació en teràpies naturals perquè els alumnes puguin arribar a ser els millors professionals de les àrees que impartim: Naturopatia i Homeopatia, Medicina Tradicional la Xina i Acupuntura, Tècniques Manuals, Osteopatia, Wellness i Estètica Natural, Coaching i salut , Creixement personal i Teràpies Energètiques. Des de llavors, fins a la data, ISMET continua evolucionant i ampliant la seva oferta, a més d'incorporar dia a dia l'experiència adquirida a través dels anys, tant en els graduats, màsters i formació contínua com en la pràctica clínica als nous estudiants.

Més de vint anys d'experiència pels quals han passat un gran nombre d'alumnes i més de mil alumnes en actiu que ens avalen. Paral·lelament a la creació de l'escola també es va posar en marxa el centre de teràpies, amb la doble finalitat de contribuir a la investigació amb la posada en pràctica dels mètodes estudiats i de servir de complement imprescindible en la formació dels seus alumnes.

Actualment ISMET és centre col·laborador amb la UCC-UVic (Universitat Central de Catalunya - Universitat de Vic) i la UCAM (Universitat Catòlica San Antonio de Múrcia)
 

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Disposem de flexibilitat d'horaris i metodologies d'estudi (presencial o online), per adaptar-nos a la teva vida laboral i familiar.
  • Els programes d'estudi de graduat van ser elaborats i basats en les Guies de formació de l'IES (Institut d'Estudis de la Salut - Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya).
  • Posem al teu abast un equip docent de més de 100 professionals que combinen la docència amb la seva pràctica clínica
  • Cada any realitzem aproximadament uns 250 seminari i monogràfics, ja siguin introductoris o d'especialització
  • Et facilitem el desenvolupament professional a través de les pràctiques clíniques amb pacients reals i pràctiques en esdeveniments esportius. Aproximadament cada any es realitzen unes 18.000 visites
  • Convenis amb universitats nacionals i internacionals per obtenir titulacions universitàries pròpies dins el sector de les teràpies naturals
  • A través de la borsa de treball cada any es mouen més de 200 ofertes de feina... fa una ullada a instagram, les publiquem allà!
  • ISMET alumni, associació d'antics alumnes de ISMET, ofereix descomptes i preus especials en diferents serveis exclusius per ex-alumnes de ISMET ... un servei totalment gratuït
  • Som l'únic centre del sector situat en un edifici de més de 2.000m2 a l'esquerra de l'eixample.
Per finalitzar, la Comunitat ISMET t'ofereix conferències i tallers gratuïts, excursions, formació continuada, informació del sector i altres activitats extra-acadèmiques.
 

Campus i seus

ISMET - INSTITUTO SUPERIOR DE MEDICINAS TRADICIONALES
Floridablanca, 18-20 08015 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X