Cursos des de
consultar preu

Titulacions

9
0 Oficials 0%
9 Propies 100%

Metodologies

3
9 Presencials 100%
4 On-line 44%
4 Semi presencials 44%
0 A distància 0%
ISMET - Institut Superior de Medicines Tradicionals

ISMET - Institut Superior de Medicines Tradicionals

Sol·licita més informació
ISMET - Institut Superior de Medicines Tradicionals
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
ISMET, (Institut Superior de Medicines Tradicionals) es va fundar l'any 1992, de la mà de José Luis Badrena, i inaugurada pel degà de la Facultat de Medicina Tradicional Xinesa de Pequín. ISMET neix amb el propòsit de donar formació en teràpies naturals perquè els alumnes puguin arribar a ser els millors professionals de les àrees que impartim: Naturopatia i Homeopatia, Medicina Tradicional la Xina i Acupuntura, Tècniques Manuals, Osteopatia, Wellness i Estètica Natural, Coaching i salut , Creixement personal i Teràpies Energètiques. Des de llavors, fins a la data, ISMET continua evolucionant i ampliant la seva oferta, a més d'incorporar dia a dia l'experiència adquirida a través dels anys, tant en els graduats, màsters i formació contínua com en la pràctica clínica als nous estudiants.

Més de vint anys d'experiència pels quals han passat un gran nombre d'alumnes i més de mil alumnes en actiu que ens avalen. Paral·lelament a la creació de l'escola també es va posar en marxa el centre de teràpies, amb la doble finalitat de contribuir a la investigació amb la posada en pràctica dels mètodes estudiats i de servir de complement imprescindible en la formació dels seus alumnes.

Actualment ISMET és centre col·laborador amb la UCC-UVic (Universitat Central de Catalunya - Universitat de Vic) i la UCAM (Universitat Catòlica San Antonio de Múrcia)
 
    ISMET - Institut Superior de Medicines Tradicionals
  • ISMET - INSTITUTO SUPERIOR DE MEDICINAS TRADICIONALES
    Floridablanca, 18-2008015 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te