Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Serveis

Beques
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’esports o d’activitat física

Descripció del centre

JEP Sports Management, és una agència internacional d'esport dedicada a la representació de jugadors i entrenadors de futbol, assessorament i màrqueting.
La nostra àmplia experiència en el món del futbol ens proporciona el coneixement necessari del mercat per operar a nivell local, nacional i internacional, i l'habilitat per identificar oportunitats potencials per al creixement de les carreres professionals dels nostres clients.
A part de ser experts en la representació de jugadors de primer nivell, també apostem per les joves promeses, de manera que els facilitem el camí en els clubs de futbol més apropiats per a les seves habilitats i els oferim un servei personalitzat adaptat a les seves necessitats especials per l'òptim desenvolupament del seu talent i així poder accedir a les lligues professionals.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Què ens fa diferents ?:
La perfecció està en els detalls
• Xarxa de contactes, informació, experiència i saber fer.
• Accés a llocs, esdeveniments, productes i novetats.
• Estalvi de temps, diners i energia, amb els millors resultats.
 
Solucions a mida
• Plans a mida segons la sol·licitud de cada client. Cada experiència és una única i personalitzada.
• Lliurem més del que se'ns demana, els detalls fan la diferència.
 
Més enllà de les expectatives
• Som transparents (el client pot pagar directament al proveïdor).
• La nostra tasca està en oferir les millors solucions.
Què ofereix aquest centre
Els principals serveis de JEP SPORTS inclouen: captació de jugadors, representació, recerca de clubs per a jugadors, negociacions de contractes nacionals i internacionals, assessorament financer i legal, màrqueting i planificació de carrera de futbolista.

Oferim un servei integral per a la gestió de carreres de futbolistes per tal que els nostres clients es concentrin únicament en el seu rendiment al camp. Gràcies als nostres representats en exclusiva i els nostres col·laboradors tindràs l'èxit de l'esdeveniment a les teves mans.

Com cada jugador és únic, amb diferents necessitats i metes, treballem en estreta col·laboració amb ells, en nivells mútuament acceptables d'intermediació, el que garanteix que el nostre equip està sempre disponible quan ells ho necessiten.

Cursos més populars

Campus i seus

JEP Sports Management
Rambla Sant Jordi, 32 baixos B 08776 Sant Pere de Riudebitlles (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

JEP Sports Management
X