Cursos des de
consultar preu

Titulacions

11
0 Oficials 0%
11 Propies 100%

Metodologies

1
11 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%

Jesuïtes Bellvitge. Centre d'Estudis Joan XXIII

Sol·licita més informació
Jesuïtes Bellvitge. Centre d'Estudis Joan XXIII
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Des Jesuïtes Bellvitge - C.E. Joan XIII ens comprometem amb els nostres alumnes i amb les famílies a potenciar les capacitats dels alumnes, motivant el desenvolupament de les facultats internes i ajudant a adquirir recursos propis per a ser autònoms. Creiem en un model social en què les persones convisquin amb els altres i per als altres.

Despertem l'interès per aprendre:
A Infantil i Primària ens preocupem que l'alumne vingui content a l'escola, i així, respectant el seu ritme, estimuli el seu procés maduratiu. Treballem per tal que l'infant se senti valorat, respectat i escoltat. Per això, donem molta importància al procés d'adaptació a l'escola, tant dels infants com de les famílies, i al tracte individualitzat. Potenciem un aprenentatge globalitzat i significatiu que ajudi a l'alumne a aconseguir les eines necessàries per ser una persona competent, autònoma i amb iniciativa personal.


Potenciem al màxim les seves possibilitats:
A Secundària seguim promovent una educació integral: un bon nivell acadèmic i una ferma formació personal i en valors. El treball personalitzat i continuat fa que cadascú arribi al màxim de les seves possibilitats. Acompanyem els alumnes perquè siguin persones responsables, amb bons hàbits, obertes al món, capaces d'integrar-se plenament a la societat i d'ajudar a millorar-la i amb bons recursos per continuar la seva formació.


Consolidem coneixements i maduresa personal:
A Batxillerat, la combinació d'una formació general i una preparació especialitzada permet als nois i noies seguir estudis superiors i preparar-se per al futur. Oferim formació per adquirir maduresa intel·lectual i humana, per desenvolupar funcions socials i incorporar-se a la vida activa amb responsabilitat i competència. Volem que el nostre alumne de Batxillerat trobi satisfacció en l'experiència d'aprendre i estigui disposat a esforçar-se, tingui capacitat d'abstracció, d'anàlisis i de síntesi i es preocupi per la cultura i pel coneixement.


Acompanyem els primers passos cap al món laboral:
Els Cicles Formatius permeten obtenir una qualificació per a l'exercici d'una professió. Un ampli ventall de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior donen resposta a les demandes de formació de les empreses i de la societat actual. Oferim un ensenyament innovador i de qualitat que potencia els coneixements tècnics i les competències personals més adients per a cada lloc de treball. Apostem per la formació al llarg de la vida a través dels programes de Formació Contínua.
Jesuïtes Bellvitge. Centre d'Estudis Joan XXIII
  • L'Hospitalet (Barcelona)
    Av. Mare de Déu de Bellvitge 100-11008907 L'Hospitalet (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te