Serveis

Bolsa de empleo
Prácticas en empresas
Programas de intercambio en el extranjero
Servicio de deportes o actividad física
Servicios de comedor/restauración
Servicios de orientación

Descripció del centre

Des Jesuïtes Bellvitge - C.E. Joan XIII ens comprometem amb els nostres alumnes i amb les famílies a potenciar les capacitats dels alumnes, motivant el desenvolupament de les facultats internes i ajudant a adquirir recursos propis per a ser autònoms. Creiem en un model social en què les persones convisquin amb els altres i per als altres.

Despertem l'interès per aprendre:
A Infantil i Primària ens preocupem que l'alumne vingui content a l'escola, i així, respectant el seu ritme, estimuli el seu procés maduratiu. Treballem per tal que l'infant se senti valorat, respectat i escoltat. Per això, donem molta importància al procés d'adaptació a l'escola, tant dels infants com de les famílies, i al tracte individualitzat. Potenciem un aprenentatge globalitzat i significatiu que ajudi a l'alumne a aconseguir les eines necessàries per ser una persona competent, autònoma i amb iniciativa personal.


Potenciem al màxim les seves possibilitats:
A Secundària seguim promovent una educació integral: un bon nivell acadèmic i una ferma formació personal i en valors. El treball personalitzat i continuat fa que cadascú arribi al màxim de les seves possibilitats. Acompanyem els alumnes perquè siguin persones responsables, amb bons hàbits, obertes al món, capaces d'integrar-se plenament a la societat i d'ajudar a millorar-la i amb bons recursos per continuar la seva formació.


Consolidem coneixements i maduresa personal:
A Batxillerat, la combinació d'una formació general i una preparació especialitzada permet als nois i noies seguir estudis superiors i preparar-se per al futur. Oferim formació per adquirir maduresa intel·lectual i humana, per desenvolupar funcions socials i incorporar-se a la vida activa amb responsabilitat i competència. Volem que el nostre alumne de Batxillerat trobi satisfacció en l'experiència d'aprendre i estigui disposat a esforçar-se, tingui capacitat d'abstracció, d'anàlisis i de síntesi i es preocupi per la cultura i pel coneixement.


Acompanyem els primers passos cap al món laboral:
Els Cicles Formatius permeten obtenir una qualificació per a l'exercici d'una professió. Un ampli ventall de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior donen resposta a les demandes de formació de les empreses i de la societat actual. Oferim un ensenyament innovador i de qualitat que potencia els coneixements tècnics i les competències personals més adients per a cada lloc de treball. Apostem per la formació al llarg de la vida a través dels programes de Formació Contínua.

Característiques

Què ofereix aquest centre
  • Comptem amb un equip ampli de persones creatives, responsables i que gaudeixen formant part del procés de creixement dels nostres alumnes. L'equip d'educadors de Jesuïtes Bellvitge està compromès amb el treball col·laboratiu, la innovació i la millora contínua de les metodologies pedagògiques aplicades.
  • En Jesuïtes Bellvitge - C.E. Joan XXIII disposem d'instal·lacions adequades per afrontar els reptes de l'educació del segle XXI, amb un edifici de 12.000 m2 i 7.000 m2 de patis. Treballem constantment per adaptar els nostres espais amb l'objectiu de facilitar als alumnes i professors les eines necessàries per desenvolupar la seva feina amb plenes garanties.
  • Per donar suport als diferents projectes educatius, disposem d'una infraestructura tecnològica de qualitat que permet proporcionar connectivitat Wi-Fi a tota l'escola. A més, gran part de les nostres aules estan equipades amb pissarres digitals o pissarres digitals interactives, ordinadors, projectors o taquilles per als ordinadors personals.

Cursos més populars

Presencial
L'Hospitalet (Barcelona)
Consulteu el preu
Presencial
L'Hospitalet (Barcelona)
Consulteu el preu
Presencial
L'Hospitalet (Barcelona)
Consulteu el preu
Presencial
L'Hospitalet (Barcelona)
Consulteu el preu
Presencial
L'Hospitalet (Barcelona)
Consulteu el preu
Presencial
L'Hospitalet (Barcelona)
Consulteu el preu
Presencial
L'Hospitalet (Barcelona)
Consulteu el preu
Presencial
L'Hospitalet (Barcelona)
Consulteu el preu
Presencial
L'Hospitalet (Barcelona)
Consulteu el preu

Campus i seus

Jesuïtes Bellvitge. Centre d'Estudis Joan XXIII
Av. Mare de Déu de Bellvitge 100-110 08907 L'Hospitalet (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Emplena aquest formulari per a més informació

Jesuïtes Bellvitge. Centre d'Estudis Joan XXIII

Sol·licita informació gratuïta

X

Enviant aquest formulari acceptes rebre informació periòdica d'Educaweb i del centre relacionada amb aquests cursos