Cursos des de
consultar preu

Titulacions

11
0 Oficials 0%
11 Propies 100%

Metodologies

1
11 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Jesuïtes Bellvitge. Centre d'Estudis Joan XXIII

Jesuïtes Bellvitge. Centre d'Estudis Joan XXIII

Sol·licita més informació
Jesuïtes Bellvitge. Centre d'Estudis Joan XXIII
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Des Jesuïtes Bellvitge - C.E. Joan XIII ens comprometem amb els nostres alumnes i amb les famílies a potenciar les capacitats dels alumnes, motivant el desenvolupament de les facultats internes i ajudant a adquirir recursos propis per a ser autònoms. Creiem en un model social en què les persones convisquin amb els altres i per als altres.

Despertem l'interès per aprendre:
A Infantil i Primària ens preocupem que l'alumne vingui content a l'escola, i així, respectant el seu ritme, estimuli el seu procés maduratiu. Treballem per tal que l'infant se senti valorat, respectat i escoltat. Per això, donem molta importància al procés d'adaptació a l'escola, tant dels infants com de les famílies, i al tracte individualitzat. Potenciem un aprenentatge globalitzat i significatiu que ajudi a l'alumne a aconseguir les eines necessàries per ser una persona competent, autònoma i amb iniciativa personal.


Potenciem al màxim les seves possibilitats:
A Secundària seguim promovent una educació integral: un bon nivell acadèmic i una ferma formació personal i en valors. El treball personalitzat i continuat fa que cadascú arribi al màxim de les seves possibilitats. Acompanyem els alumnes perquè siguin persones responsables, amb bons hàbits, obertes al món, capaces d'integrar-se plenament a la societat i d'ajudar a millorar-la i amb bons recursos per continuar la seva formació.


Consolidem coneixements i maduresa personal:
A Batxillerat, la combinació d'una formació general i una preparació especialitzada permet als nois i noies seguir estudis superiors i preparar-se per al futur. Oferim formació per adquirir maduresa intel·lectual i humana, per desenvolupar funcions socials i incorporar-se a la vida activa amb responsabilitat i competència. Volem que el nostre alumne de Batxillerat trobi satisfacció en l'experiència d'aprendre i estigui disposat a esforçar-se, tingui capacitat d'abstracció, d'anàlisis i de síntesi i es preocupi per la cultura i pel coneixement.


Acompanyem els primers passos cap al món laboral:
Els Cicles Formatius permeten obtenir una qualificació per a l'exercici d'una professió. Un ampli ventall de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior donen resposta a les demandes de formació de les empreses i de la societat actual. Oferim un ensenyament innovador i de qualitat que potencia els coneixements tècnics i les competències personals més adients per a cada lloc de treball. Apostem per la formació al llarg de la vida a través dels programes de Formació Contínua.
    Jesuïtes Bellvitge. Centre d'Estudis Joan XXIII
  • Jesuïtes Bellvitge. Centre d'Estudis Joan XXIII
    Av. Mare de Déu de Bellvitge 100-11008907 L'Hospitalet (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te