Cursos per modalitats

Serveis

Campus virtual
Servei d’orientació

Descripció del centre

Laia Mauri Design és un projecte de Laia Mauri, una jove dissenyadora catalana formada a Belles Arts i com a dissenyadora i experta en arts escèniques: teatre, dansa, cinema i tv a prestigioses escoles. A la Laia li agrada col·laborar amb el client en la creació del personatge, fer actuar els vestits, li agrada imaginar roba que crea personatges i que explica històries. La seva feina va més enllà de fer un esbós i plasmar-lo en tela. Desenvolupa també el seu propi estil personal, i participa en nombrosos esdeveniments, per la qual cosa ha rebut mencions significatives al món de la moda i arts escèniques com poden ser:
  • Seleccionada a La Nicoleta Gallery de Berlín per la meva obra gràfica Realitat Interior ( 3-31 Gener 2024) i Andalukova Gallery de Dubai per la meva obra gràfica Realitat Exterior ( 3-31 Gener 2024) i el Pas del Temps a la Galeria Casa d'Art, a Palma de Mallorca ( 1-31 Gener 2024).
  • Seleccionada per a FIAD Fira Internacional d'Art Contemporani de Barcelona ( 24-25 Novembre 2023).
  • Seleccionada pel Festival Green Posidonia (4-7 Octubre 2023) a Barcelona.
  • Seleccionada per a International Contemporany Art Fair Art3F Mònaco ( 25-27 Agost 2023).

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
El projecte i el mode de treball respon als valors d'empresa ecològica i sostenible:
Edició limitada, logística sostenible, respecte animal, fet a mà, lliure de tòxics i ecodisseny.
A la producció es materialitza el concepte Zero Waste, que és una filosofia en el disseny intel·ligent en què el residu no arriba a produir-se. És un procés on es busca que el material destinat per a una peça sigui utilitzat en la seva totalitat.
Es busca reduir la producció de residus, reciclar i revalorar la major quantitat possible del material, així com promoure la fabricació de producte de llarga vida útil.
Post-consum:
Es dóna un segon ús al teixit sobrant de les peces, a través del reciclatge, accessoris, complements o materials antics i únics.
Totes les peces Laia Mauri es fan artesanalment a Barcelona.
Què ofereix aquest centre
Workshops (Cursos): S'ofereixen workshops especialitzats en moda, disseny de vestuari escènic, d'Alquímia Natural i Medicina Natural.
A més, s'ofereixen els serveis següents:
  • A mida: Es confecciona roba d'autor i vestits de cerimònia, vestits de festa, nit, vestuari escènic artístic i especial, vestimenta per a nens, complements i accessoris a mida. A partir de les idees que el client aporti se'n pot personalitzar una part. També es fa l'escenografia de l'inici al final del projecte.
  • Assessorament personalitzat.
  • Visita a l'Atelier.
  • Servei CREAR orientat a empreses.
  • Treball amb empreses: Es treballa amb empreses del sector de l'estilisme, shootings de publicitat, estilistes de vestuari, productores de cinema, tv, publicitat, empreses; fent pressupostos personalitzats.
  • Lloguer de vestuari.

Cursos més populars

Campus i seus

Atelier Laia Mauri Design
(Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Laia Mauri Design
X