Descripció del centre

¿Qui formem linguaclick?

linguaclick està format per un grup de professionals amb més de trenta anys d'experiència en l'ensenyament d'idiomes. La majoria dels quals formem linguaclick hem combinat sempre la docència en acadèmies d'idiomes amb el treball com a professionals autònoms, oferint formació a pimes i particulars.

Com a resultat de la nostra experiència comencem a plantejar-nos la forma en la qual podríem establir un contacte directe amb els clients, adaptant-nos a l'horari dels alumnes i alhora treballant amb uns preus competitius. El resultat de tot això és linguaclick.com.

Internet ens ofereix, a través de linguaclick.com, la possibilitat d'entrar en contacte amb els nostres clients d'una manera més directa que mai, en definitiva ens permet oferir una major flexibilitat en tots els sentits: un ampli rang d'opcions per triar - tipus de curs, horaris i professors - preus molt competitius sense per això renunciar a un ensenyament de qualitat.

linguaclick és, així mateix, una plataforma oberta a tots els professors d'idiomes que volen oferir els seus serveis directament al client.

Els avantatges són evidents: nosaltres, els professors, guanyem un sou digne, mentre el client paga molt menys del que pagaria en una acadèmia tradicional.

Com a garantia de servei: L'experiència de més de 30 anys ensenyant idiomes dels membres de l'equipo fundador de linguaclick.com.

¿Què és linguaclick?

linguaclick.com és un portal web dedicat exclusivament a l'ensenyament de llengües estrangeres, una plataforma d'intercanvi entre oferta i demanda de classes d'idiomes.
linguaclick.com és una empresa pionera en l'ensenyament d'idiomes basada en cinc conceptes claus:

1.-Comoditat: El teu professor personal d'idiomes a la teva casa o empresa

2.-Flexibilitat: Tu decideixes i tries professor, horari, preu i tipus de classe

3.-Formació personalitzada: Temari 100 % a la teva mesura

4.-Qualitat: Professors qualificats amb experiència

5.-Preu: Tu decideixes i tries el preu que s'adapti a les teves necessitats.

Campus i seus

linguaclick
Sant Grau, 17 17162 Bescanó (Girona)

Altres centres que et poden interessar

X