Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses

Descripció del centre

La missió principal de Monlau Corporate és ajudar empreses i particulars a aconseguir les seves metes d'optimització organitzativa, gràcies a la implementació de metodologies i tecnologies capdavanteres, juntament amb el millor talent possible.
Els/as professionals d'avui dia, també aquells que estan en un procés d'incorporació al món laboral, necessiten aprendre, més que mai, a plantejar-se noves preguntes i resoldre-les per a poder sobreviure en un món canviant a nivell tecnològic, organitzatiu i metodològic.
La metodologia formativa de Monlau Corporate està basada en un aprenentatge pràctic i el treball cooperatiu i en equip ens fa, ara, anar més enllà. Proposa un centre de formació per a empreses, institucions i professionals que englobi tota les seves necessitats de formació i d'inserció laboral de nous perfils. Es tracta d'un nou model d'escola, centrat en la persona. Tot amb l'objectiu d'oferir a l'alumne una experiència d'aprenentatge única basada en les seves necessitats i les del mercat.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Formació: La formació en postgraus i màsters és un dels seus punts forts. Ofereixen una formació intensiva perquè, després d'un període de pràctiques, aquests alumnes puguin directament treballar en concessionaris amb els coneixements que el sector requereix.
  • Consultoria: Ajuda als clients en els seus projectes d'optimització organitzativa a través de metodologies i tecnologies capdavanteres, juntament amb el millor talent possible.
  • Talent Recruitment: S'encarreguen de tot el procés després de conèixer què necessita cada empresa i, una vegada realitzades les entrevistes de selecció de personal, ofereixen un llistat de candidatures perquè sigui la pròpia empresa qui decideixi quina persona seleccionarà.
  • Equip docent: Un ampli equip de professionals s'encarrega de desenvolupar l'estratègia en Monlau Corporate, el punt de trobada del sector de l'Automoció.
  • Descomptes: Tant alumnes actuals com exalumnes de qualsevol any i qualsevol estudi en Grup Monlau tenen un 15% de descompte en les seves formacions.
Experiència
Monlau Corporate és un centre d'estudis fundat en 2019. L'experiència de més de 30 anys de Monlau com a centre de formació professional els ha fet treballar, des dels seus orígens, en un model basat en «l'aprendre a fer» i «aprendre a aprendre».
Model educatiu
Model pedagògic centrat en la persona i en l'empresa.
Instal·lacions
Les instal·lacions de Monlau Corporate es troben a Barcelona.
Què ofereix aquest centre
Monlau Corporate compta amb una oferta formativa que inclou 2 postgraus en l'àmbit de l'automoció:
  • Postgrau d'Assessor de Servei
  • Postgrau d'Assessor Comercial
A qui es dirigeix
Monlau Corporate dirigeix els seus programes a persones que hagin finalitzat un CFGS i vulguin continuar formant-se en l'àmbit de l'automoció.
El centre t'informa
Vols especialitzar-te en el sector de l'Automoció?
Acabes de finalitzar un Grau Superior d'FP i vols especialitzar-te? Ets un professional en actiu i necessites formació especialitzada? En Monlau et proposem que realitzis un postgrau que incorpora classes magistrals i teòriques, visites a empreses i pràctiques laborals en els sectors amb més possibilitats de trobar treball.
No perdis l'oportunitat i incorpora't al món laboral amb totes les garanties!

Campus i seus

Monlau Corporate
Calle Caracas 35 08035 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X