Descripció del centre

El món està ple d'històries que esperen ser explicades ...
NOU [PRO] DIGI, VIU CINEMA, PRACTICA CINEMA
Si ets dels que sempre que hi veuen una pel·lícula en gaudeix més que el mateix protagonista.
Si ets creatiu i t'apassiona qualsevol de les disciplines audiovisuals, tant de davant com de darrera de la càmera.
Si practiques cinema com a hobby i busques perfeccionar la teva tècnica.
Si treballes com a professional o disposes d'una formació en algun dels terrenys del sector i busques completar els teus coneixements.
O simplement et encanta el cinema, i des de sempre has volgut viure-ho i practicar-...
Sens dubte, som l'escola que busques, tenim el curs que necessites.
En NOU [PRO] DIGI podem presumir de posseir una de les tècniques d'aprenentatge de cinema més pràctiques del país. A què esperes per venir a conèixer-nos i començar a practicar cinema?
A la teva mida!
Grups reduïts

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
100% Pràctics
Viu i practica cinema des del primer dia, passa a l'acció i 'dirigeix el teu somni!
A diferència de la majoria d'escoles de cinema de Barcelona, a NOU [PRO] DIGI oferim una formació completament pràctica, en la qual podràs començar a viure el cinema des del primer dia.

L'objectiu de la nostra escola, va ser des dels seus inicis ensenyar cinema de la manera més pràctica possible, i aconseguir d'aquesta manera que els nostres alumnes gaudeixin de l'autèntica experiència de viure aquest art en primera persona.
Experiència
Els nostres catorze anys d'experiència i més de cent cinquanta pel·lícules realitzades pels nostres alumnes, entre curtmetratges i migmetratges, dels quals més de 50 han estat seleccionats en algun certamen nacional o internacional demostren la nostra dedicació i atenta manera d'ensenyar.
I és que a NOU [PRO] DIGI podem presumir de posseir una de les tècniques d'aprenentatge de cinema més pràctiques del país. A què esperes per venir a conèixer-nos i començar a practicar cinema?
Model educatiu
100% Pràctic
Què ofereix aquest centre
Si no disposes de tot el temps que voldries per fer realitat el teu somni de fer cinema, no et preocupis!
En NOU [PRO] DIGI disposem d'un ampli ventall de cursos de diferents durades i múltiples horaris en qualsevol de les disciplines audiovisuals. Així que, si sempre has desitjat aprendre cinema 'som una de les teves millors opcions!
Informa't ja i coneix la nostra completa oferta que va des monogràfics en horari de cap de setmana, fins màsters especialitzats d'un any, passant per intensius d'un mes per conèixer alguna disciplina en concret, sense oblidar els cursos trimestrals, en els quals podràs aprofundir poc a poc en aquelles disciplines que més et facin gaudir.

Campus i seus

Nou Prodigi
Calle Manigua 50 08027 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Nou Prodigi
X