Descripció del centre

PLATEA / Escola d'Arts Escèniques és un projecte jove, dinàmic i creatiu. És un punt de trobada entre els coneixements escènics formals i la creació; entre els mètodes arrelats i les noves tendències. Un espai on jugar i explorar sense por a l'error; on el caos esdevé el punt de partida del creixement i el coneixement (l'ordre). 

 

L'escola compta amb un pla d'estudis de FORMACIÓ PROFESSIONAL per joves i adults, que tinguin la voluntat de fer de la interpretació el seu ofici.

 

Amb el nom PLATEA Jove! i Petita PLATEA s'engloben tots els cursos i tallers, regulars o intensius, destinats a públic infantil i juvenil, on el joc i el descobriment actoral i personal és l'eix d'aprenentatge.

PLATEA està vinculada a empreses, associacions i professionals del sector per tal d'oferir un major nombre de CURSOS i TALLERS especialitzats, en un sentit àmpli de les Arts Escèniques. 

 

Creiem en la pràctica com a fil conductor del nostre ensenyament, per això  l'escola compta amb el suport de agències de càsting i representació d'actors i actrius, per tal que TOTS els alumnes de TOTS els cursos puguin ser presentats per properes audicions de teatre, teatre musical, televisió, publicitat i cinema.  

 

PLATEA / Escola d'Arts Escèniques és un lloc obert a infants, joves i adults, on, de ben segur, hi trobaràs el teu espai.

Altres centres que et poden interessar

X