Descripció del centre

El Plató de Cinema és una escola on es pot cursar la Diplomatura de Cinema i la Diplomatura d'Interpretació. A banda, oferim cursos més específics d'oficis concrets de Cinema i tallers i monogràfics d'Interpretació.
 
Treballem amb grups d'alumnes molt reduïts, per tal de poder atorgar una educació més personalitzada i individualitzada al nostre alumnat.
 
El Plató de Cinema, compta amb un equip de professionals del sector, amants de la professió i de la docència. Una escola que imparteix Els estudis Superiors de les dues disciplines per separat, però que uneix a tot el seu alumnat per a l'execució de totes les seves pràctiques. D'aquesta manera, els alumnes de Cinema i Audiovisual practiquen amb actors des del primer curs, i els alumnes d'Interpretació comencen la seva relació amb la càmera, els textos i la vinculació amb un projecte audiovisual des de l'inici.
 
Tots estem units per la mateixa passió: el cinema.
 
ALUMNES DE CINEMA: La nostra política d'estudis no és altra que l'alumne entengui el cinema com un treball en equip, on les funcions i responsabilitats de cada professional estan absolutament estipulades i la tasca de cada un és essencial per a la culminació del projecte.
 
El nostre objectiu acadèmic és plantejar els cursos com rodatges professionals; des de la creació de la idea fins a la presentació a un públic del resultat final. L'escriptura del guió, el guió tècnic, el pla de rodatge, la producció, el càsting i les localitzacions, la direcció de fotografia, el rodatge en si, i després la postproducció d'imatge i àudio. Per finalment tenir el projecte llest per la seva exposició.
 
Evidentment totes aquestes pràctiques estan tutelades i assessorades pel professorat. Permetent a tot el nostre alumnat comptar amb el material del centre durant diversos dies per als seus projectes. Entra al nostre programa d'estudis, de la Diplomatura de Cinema. Tafaneja les pràctiques internes del nostre alumnat i fa una ullada a les pràctiques externes que oferim als nostres alumnes des del primer curs.

ALUMNES D'INTERPRETACIÓ: L'alumne d'Interpretació, ha de saber que entra en una escola orientada en major grau a la interpretació davant càmera. No deixem de banda la projecció teatral (prova d'això és el projecte final del 3r curs: una obra teatral professional, que presentem en teatres).
 
Però treballem des del primer curs amb la càmera, intentem entendre la interpretació com un joc de rol, acceptant les circumstàncies donades com a reals, els textos d'un guionista com paraules nostres i les marques d'un director com comportament orgànic del nostre personatge. Fomentem durant els estudis, el desenvolupament de les tres eines d'expressió de l'actor / actriu: Cos, veu i emocions.
 
L'alumne s'enfrontarà a rodatges d'escena, monòlegs, i projectes de curtmetratges durant tots els seus estudis.
 
Entra al nostre programa d'estudis, de la Diplomatura d'Interpretació. Tafaneja en les pràctiques, exercicis gravats, escenes, monòlegs que et mostrem a l'apartat d'alumnes d'interpretació.
 

Campus i seus

El Plató de Cinema
c/ Alhambra 08902 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X