Descripció del centre

QSTAR CENTRE DE FORMACIÓ DE ROBÓTCA SUBMARINA I PILOTS DE ROV
Centre d'Entrenament Internacional membre del IMCA (International Marine Contractor Association) en la divisió de ROV i Sistemes Controlats Remotament, secció QSTAR S.L.U. Europa i Àfrica és pioner en impartir estudis de noves tecnologies.

Entrenament competent Internacional
QSTAR ROV TRAINING CENTER, Centre de Formació de Robòtica Submarina, és la primera Escola de Formació de Pilots de ROV que imparteix cursos a nivel nacional. Oferim formació d'alta qualitat  amb un equip òptim per l'entrenament dels futurs Pilots ROV; cursos especialitzats amb tècniques dirigides a la Industria Marítima (Oceànica i Costera).

Pràctiques
Proporcionem dins la formació pràctiques en entorns reals. Els alumnes aprenen procediments de seguretat, llançament /recuperació  i pilotatge de ROV a bord d'una embarcació multipropósit.

Contingut del curs
Oferim una gran diversitat de cursos dissenyats per transmetre una visió general i completa del treball d'un Pilot/Tècnic de ROV, que engloben desde els coneixements tècnics per la correcta operación i manteniment del ROV fins l'aprenentatge de l'entorn de treball i els codis aplicables de seguretat.
QSTAR opera seguint una filosofía basada en la qualitat del servei ofertat i l'atenció de la seguretat en el personal i els equips.

Una industria en constant creixement
La utilització dels sistemes ROV està en augment i la demanda de personal competent és cada cop més elevada. El nombre d'empreses que fabriquen ROVs en el mon està vivint un creixement molt significatiu i els clients necessiten personal capacitat professionalment dins el marc fixat per l'IMCA.

Una professió demandada i altament retribuïda
Casi tot el personal del ROV son contractats directament per Companyies Operadores de ROV o Contractistes. Hi ha un gran nombre d'empreses que treballen amb ROV internacionalment, però totes tenen  un requisit comú: La necessitat d'emprar Pilots de ROV experts. Els nostres cursos, reconeguts per l'IMCA, estan dissenyats per assegurar l'obtenció de totes les habilitats que l'ajudaran a tenir èxit en la seva carrera i trajectòria professional.

PILOT  TÈCNIC DE ROV
Els membres d'un equip ROV, responsables del llançament, maneig i operació del vehicle submarí,  son respectats i ostenten el nivell de professional en qualsevol projecte, ja sigui de caràcter científic o tecnològic, en tots aquells casos en el que sigui necessària d'utilització d'aquesta tecnologia.

El ROV es consolida com una eina vital en l'exploració d'aigües profundes.
El programa de cursos està estructurat en classes teòriques i pràctiques proporcionant totes les competències requerides per les normes de l'IMCA per la formació d'un Pilot Tècnic de ROV.

Altres centres que et poden interessar

X