Descripció del centre

Say Languages forma part de l'Holy Child Educational Group, prestigiosa organització que des de 1977 porta organitzant cursos per a joves en els seus centres d'Anglaterra i Espanya.

La seva oferta educativa està orientada a joves, adults, universitaris i professionals que necessiten aprendre o millorar el seu idioma i trien com a millor opció sortir a l'estranger.
Disposem d'una selecció molt estudiada de centres de reconegut prestigi, a les ciutats menys saturades d'afluència estrangera.



Els nostres centres destaquen per la
qualitat del professorat natiu, altament qualificat i amb la titulació requerida per impartir aquest tipus de programes. El nombre d'alumnes que conformen els grups acadèmics és reduït i format per estudiants internacionals.


Tots els centres seleccionats estan reconeguts per les més prestigioses organitzacions educatives tals com The British Council, English O.K, AAIEP, ACCET, FLE Qualite, ALT, etc.

Disposem d'una àmplia varietat d'allotjaments amb famílies amfitriones en règim d'allotjament i desdejuni, mitja pensió o pensió completa, així com residències amb ambient internacional i tots els serveis, inclòs self-catering.


Say Languages li ofereix la possibilitat de gestionar cursos a mesura en altres localitats d'Anglaterra, O.S. a., França, Irlanda, Alemanya i Malta adaptant-se totalment a les seves necessitats.

Campus i seus

Holy Child Say Languages
Serrano, 5 - 4º Dpto. 28001 Madrid

Altres centres que et poden interessar

X