Sheffield Center

Sheffield Center

Campus, seus i serveis
Sheffield, amb gairebé 30 anys d'experiència, té l'objectiu d'oferir als nens, joves i adults les millors opcions per aprendre idiomes i gaudir de l'experiència.

En Sheffield oferim els millors programes d'idiomes a l'estranger, en les millors destinacions: Gran Bretanya, França, Estats Units, Alemanya, Nova Zelanda, Austràlia, Itàlia, Irlanda, Suïssa, Canadà, Malta, Sud-àfrica i Espanya.

A més de cursos d'idiomes, organitzem exclusius campaments d'anglès, immersions en família, any escolar internacional, programes d'anglès i esports, i altres solucions integrals per potenciar el bilingüisme en els centres educatius. Tots els programes a l'estranger reuneixen les millors condicions d'aprenentatge de la llengua, estada i activitats.

Sheffield compta amb un expert equip professional a les seves oficines de Barcelona, Madrid, València i Sheffield, que garanteix l'èxit de tots els programes. A més, disposa d'una acurada xarxa de delegats, la més àmplia d'Espanya en el nostre sector, que garanteix una atenció personalitzada i propera als nostres alumnes.
    Sheffield Center
  • Sheffield Center
    Muntaner, 27008021 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te