Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Laboratori
Pràctiques a empreses
Servei d’idiomes
Servei d’orientació
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

Perque tots els que sóm part de Sonopro hem estat alumnes abans, sabem que trobar una escola que es preocupi pel teu futur de debò, s'impliqui i et permeti desenvolupar la teva creativitat no és fàcil.

Obrir una escola no va ser un camí de roses, però teniem un objectiu molt clar per el que voliem lluitar: Fer de la teva pasió, una professió. Després de molts anys defensant i desenvolupant el projecte, al final vem aconseguir portar a terme Sonopro Barcelona oficialment al 2009.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
A Sonopro disfrutem de l'art, però sobretot disfrutem creant nos artistes i tècnics profesinoals i això és una cosa que sentiràs desde el primer moment.
Abans de res, el que fem abans de començar un curs és analitzar o marcar els teus objetcius per poder ajudar-te i després comença lo bo: començaràs a crear desde el primer dia perque creiem que mai oblidem el que aprenem disfrutant.

Traballaràs en grups reduïts, primer perque això ens permet garantitzar-te una atenció personalitzada. Segon perque així ens assegurem de que pots tocar amb les teves mans tot l'equip profesional de l'escola i tercer, perque així crearàs vincles molt forts amb els teus companys i companyes.
Què ofereix aquest centre
Oferim els millors cursos relacionats amb el món de la música, la producció i la industria audiovisual. Alguns dels nostres cursos:
  • DJ Profesinal
  • Producció Musical
  • Tècnic de So
  • Music Business
  • Producció Audiovisual
  • Il·luminació per l'espectacle

Vídeos Sonopro

Altres centres que et poden interessar

X