Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Laboratori
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’esports o d’activitat física
Servei d’idiomes
Servei d’orientació
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

La URV és una universitat de referència a Catalunya i en l'espai europeu per la qualitat de la docència, l'aposta per la formació continuada i l'excel·lència en la recerca, el desenvolupament i la innovació. És una institució pública moderna, compromesa amb el desenvolupament harmònic de la societat, a partir de la generació de coneixement i la formació de professionals i ciutadans responsables, i decididament immersa en els espais europeus d'educació superior i de recerca.

Els màsters universitaris estan integrats en el pla europeu d'educació superior. En la vessant de capacitació professional els màsters milloren les oportunitats en oferir una formació especialitzada d'alt nivell. Alhora molts d'ells estan orientats a l'adquisició de competències en investigació. La Universitat Rovira i Virgili ofereix 50 màsters universitaris oficials pel curs 2013-14 en, pràcticament tots els àmbits de coneixement. Més de la meitat són interuniversitaris, alguns compten amb la col·laboració d'instituts de recerca (ICIQ, ICAC, IPHES) i d'altres col·laboren amb universitats europees.

Característiques

Instal·lacions
https://www.urv.cat/ca/universitat/directori/visita-virtual/?utm_medium=link&utm_source=web&utm_campaign=portal_educaweb

Altres centres que et poden interessar

Universitat Rovira i Virgili (URV)
X