Serveis

Campus virtual

Descripció del centre

Xaloc és una institució educativa que neix a l'Hospitalet de Llobregat, fruit de la iniciativa d'unes famílies que volien que l'escola fos una continuació de la llar. Des de llavors, col·labora amb els pares dels alumnes, a qui correspon el dret i la responsabilitat de l'educació dels seus hijos.Hasta l'actualitat han estat més de quaranta anys d'experiència en l'ensenyament, a través de les diverses etapes: Primària, secundària, Batxillerat, Batxillerat Internacional i Cicles Formatius. Actualment 1.000 alumnes són protagonistes de la seva educació integral, que s'estén a totes les dimensions de la personalitat, en un ambient de llibertat i responsabilidad.Xaloc és un centre concertat per la Generalitat de Catalunya en tots els ensenyaments que ofereix.

Xaloc procura educar persones íntegres, amb un profund sentit cristià de la vida, que desenvolupin totes les seves capacitats intel·lectuals i que forgin una voluntat que els faciliti assolir els propis objectius posats al servei dels altres, per al bé de la societat.

Volem ser reconeguts per aportar a la societat alumnes amb un alt rendiment intel·lectual, motivats a seguir aprenent i amb domini d'idiomes i de les noves tecnologies, per tal de millorar la societat i servir els altres.

Xaloc fomenta la formació i la participació activa en la vida del Centre de les famílies, dels professors, del personal de serveis i dels alumnes i antics alumnes, d'acord amb la legislació vigent, en un clima de col·laboració i confiança. La disciplina acadèmica i la normativa de convivència recollida en la Praxis Interna de Funcionament asseguren el marc necessari en el qual professors i alumnes poden desenvolupar l'ús responsable de la seva llibertat personal.

Campus i seus

XALOC Escola Tècnica
C/Can Tries, 4-6 08902 L'Hospitalet de LLobregat (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X