Agent Rural de la Generalitat

Oposicions
Presencial
Figueres (Girona)
Consulteu el preu

Descripció

Si t'agradaria treballar en un futur en la protecció del medi ambient pots accedir a les oposicions que es convoquen d' Agent Rural de la Generalitat de Catalunya, un cos que està present en tot el territori català i que ocupa quatre àmbits d'actuació: prevenció i investigació d´incendis forestals; fauna protegida, caça i pesca; recursos forestals; i espais naturals protegits.

Si vols aconseguir una plaça com a Agent Rural a Aulamestre t'oferim la possibilitat de preparar-te totes les proves; teòriques, psicotècniques i físiques (Les proves físiques es realitzen conjuntament amb el Centre Esportiu Enformgym) per a que superis amb èxit les oposicions.

El curs de preparació t'ofereix tot el temari actualitzat, informació sobre el procés selectiu , classes presencials, tutories personalitzades tots els dies de la setmana, professorat amb experiència en el sector, calendari informatiu de les diferents convocatòries...A Aulamestre et donem totes les facilitats per a que puguis preparar-te les oposicions adaptant-nos al màxim a les teves necessitats.

Requisits

Requisits Generals:
Tenir la nacionalitat espanyola o pertànyer a un Estat membre de la Unió Europea. Haver complert els 18 anys i no haver superat l'edat de jubilació forçosa. Estar en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària, Graduat Escolar, FP1 o equivalent. Carnet de conduir B. Nivell B de Català (En cas de no disposar d?aquest certificat s?haurà de realitzar un examen durant el procés selectiu per poder acreditar-lo). No estar inclòs en el quadre d?exclusions mèdiques que determini la convocatòria.
Agent Rural de la Generalitat
Aula Mestre
Campus i seus: Aula Mestre
Aula Mestre
C. Sta. Llogaia, 30 Baixos 17600 Figueres (Girona)
Cursos més populars
X