Curs Anglès nivell A1

Curs
Presencial | On-line | Semi-presencial
Barcelona
100 hores
Consulteu el preu

Descripció

Els cursos de l'EIM estan dissenyats a partir de programes que segueixen el Marc Comú Europeu de Referència, amb un pla d'estudis fet per professionals qualificats amb una llarga experiència docent a la Universitat de Barcelona.

Què aprendràs?
L'objectiu dels cursos és facilitar un domini general de l'anglès mitjançant un programa estructurat en nivells, en el qual es practiquen la comprensió i l'expressió oral i escrita, la gramàtica i vocabulari.
El pla d'estudis està dissenyat per adquirir, consolidar i acreditar les habilitats exigides en cada nivell europeu pel Marc Europeu comú de referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües del Consell d'Europa.
A més els nostres cursos incorporen un enfocament concebut per obtenir reconeguts títols internacionals.

Com funciona?
La Secció d'Anglès de l'Escola d'Idiomes Moderns de la UB ofereix un total de 9 nivells, de 100 hores cadascun, en diferents modalitats

Metodologia

Presencial, Semi presencial i en línia

Durada

Cursos anuals (d'octubre a maig), quadrimestrals (d'octubre a gener i de febrer a maig) i intensius d'estiu (juny i juliol).

Promocions

L'Escola d'Idiomes Moderns ofereix tarifes reduïdes per a tots els cursos als següents col·lectius: antics alumnes del EIM, alumnes de títols oficials de la UB (excepte el Grup UB), personal docent i administratiu de la UB i del Grup UB, membres de Alumni UB.


Per què escollir aquest curs?
L'Escola d'Idiomes Moderns ofereix formació en llengües estrangeres des de 1953, amb la garantia de qualitat i rigor de la Universitat de Barcelona. A més som centre examinador autoritzat dels títols d'anglès de Cambridge i tenim cursos de preparació per als exàmens

 

Preu

Consulteu el preu
Cursos de nivell presencials (anuals o intensius d'estiu): 1049 euros Cursos modulars presencials (quadrimestrals o intensius d'estiu): 589 euros Cursos modulars semipresencials: 330 euros Cursos modulars online: 230 euros

Horari

Horaris presencials: quatre hores setmanals, en grups d'un o dos dies, de dilluns a divendres, de les 8 ha les 21 hi dissabtes de 9 ha 14 h.
Curs Anglès nivell A1
Escola d'Idiomes Moderns (UB)
Campus i seus: Escola d'Idiomes Moderns (UB)
Escola d'Idiomes Moderns
Gran Via de les Corts Catalanes, 585 08007 Barcelona
Cursos més populars
X