Curs d'Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili adaptat a el Certificat de Professionalitat

1039 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Vuit&Divuit
Curs d'Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili adaptat a el Certificat de Professionalitat
Sol·licita informació
Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

Aquest curs té l'objectiu de formar professionals en l'Atenció a Persones Dependents en el Domicili i capacitar-los per al desenvolupament de la seva important funció de servei social.
El tècnic en Atenció Sociosanitària dedicarà la seva tasca a mantenir i millorar l'autonomia personal de les persones dependents, proporcionant-les cures i atencions necessàries per millorar la relació d'aquestes amb l'entorn, augmentant en la mesura del possible, la seva autonomia i independència.
Compromís de centre:
• Afavorir el procés de l'alumnat, generant oportunitats de creixement tant en el personal com professional.
• Per això, a més de realitzar pràctiques en empreses, on et veuran, et coneixeran i valoraran la teva implicació, si la teva actitud és la millor podran arribar a contractar-te.
• També formaràs part d'una borsa d'ocupació amb importants empreses que busquen persones com tu. La borsa d'ocupació és un servei totalment gratuït, on es t'ajudarà a millorar el teu Curriculum Vitae, ressaltant les teves habilitats perquè et sigui més fàcil trobar la feina dels teus somnis.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Part teòrica en metodologia online. Pràctiques presencials en empreses. En vuit i Divuit la part teòrica és en modalitat elearning, que combina diferents mètodes didàctics. La formació en línia et permet gestionar el teu propi aprenentatge, triant el teu horari i ritme d'estudis comptant sempre amb el suport del teu tutor. Es parteix de la idea que l'alumne és el protagonista. Tu decideixes quan i com estudiar. Els objectius els aniràs aconseguint de manera gradual. El centre vol que la teva formació per a l'ocupació sigui la millor i per a això amb la metodologia online dirigida no hauràs de desplaçar-te a un centre de formació.

Objectius

Amb la realització d'aquest curs d'Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili, l'alumne es formarà i estarà capacitat per a realitzar, entre altres, les següents tasques:
• Dur a terme les intervencions d'atenció física a persones dependents al domicili.
• Dur a terme les intervencions domiciliàries d'atenció psicosocial a persones dependents.
• Planificar i realitzar les activitats de gestió i funcionament d'una unitat d'actuació domiciliària.
• Als professionals d'Atenció sociosanitària se'ls exigirà una formació especialitzada que els permeti donar resposta a les demandes de la societat en aquesta matèria i en un sector on la qualitat en el servei i l'atenció a la persona són elements imprescindibles per a la realització de la seva tasca professional.

Pràctiques

Realització de pràctiques presencials en empreses.

Promocions

Facilitats de pagament.

Avantatges del curs

Podràs accedir totes les vegades que vulguis a tots els continguts de la teva formació durant un any. A un preu molt competitiu. Comptaràs amb continguts audiovisuals avalats i amb reconeixement per la teva formació per a l'ocupació. Tindràs accés a situacions reals, que faran que siguis totalment competent en el món laboral, amb un alt impacte pedagògic, tot això de manera interactiva.

Borsa de treball

Borsa de treball a disposició de l'alumnat.
Curs d'Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili adaptat a el Certificat de Professionalitat
Vuit&Divuit
Campus i seus: Vuit&Divuit
Vuit&Divuit
C/ d'Eiximenis, 36 08030 Barcelona
Sol·licita informació
X