Instituto Tecnológico MasterD

Curs d'Automatització Industrial

Instituto Tecnológico MasterD

Descripció

MasterD t'ajuda a endinsar-te encara més en el sector de l'automatització industrial, disseny i integració d'autòmats programables dins d'un sistema automatitzat.

Aquest curs d'automatització industrial s'adapta a les exigències del mercat laboral que demanda cada vegada més professionals qualificats especialitzats en automatització industrial. MasterD és centre col·laborador de Siemens a productes d'automatització.

Aquesta formació en automatització industrial permet evolucionar dins d'aquest camp a l'alumne, afegint continguts vitals per a la seva formació.

Tria una formació a mida, adaptada a les teves necessitats, amb continguts audiovisuals i classes en directe setmanals en les que podràs interactuar amb el teu professor o amb jornades presencials en el teu centre més proper en aules tècniques especialitzades on simularas un treball real i entrenes teves habilitats . Aquestes són algunes de les característiques amb les que MasterD ajuda als seus alumnes a convertir-se en professionals competents dins del sector industrial.

La imparable revolució industrial 4.0, ja està en marxa. Com sabràs, es necessiten professionals preparats i amb el nostre curs d'automatització, adquiriràs els coneixements necessaris per desenvolupar-te en entorns amb robots col·laboratius, Big Data i el món IIoT, sense oblidar la impressió 3D.

A més, un cop superats amb èxit els teus estudis podràs optar per realitzar pràctiques laborals en empreses i accedir a la borsa d'ocupació exclusiva per a alumnes amb llocs de treball del sector industrial.

Cada vegada són més les empreses que utilitzen processos de fabricació automatitzats i controlats per autòmats programables.
Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Automatització Industrial

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Automatització Industrial