Curs de Caixer Reposador

1018 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Vuit&Divuit
Curs de Caixer Reposador
Sol·licita informació
Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

Sabies que una de les professions més demandades en els sectors d'alimentació i serveis és la de caixer / a? Doncs a més una altra de les professions més demandades casualment és la de reposador.
Amb aquest curs de caixer, reponedor i atenció a client se't preparés per poder optar a un gran ventall de possibilitats en el món laboral.
El personal qualificat cada vegada és més demandat en el sector de serveis sempre va en augment, un supermercat necessita que en cada departament hi hagi personal qualificat per al bon funcionament i que satisfaci les necessitats dels consumidors. El personal que treballa és molt variat carnisser, peixater, fruiter, reposador, caixer, encarregat de compres ...
I depenent de les les dimensions dels supermercats i hipermercats es necessiten diverses persones a cada secció més dels encarregats de les seccions de carnisseria, encarregat de peixateria, encarregat de fleca, encarregat de fruiteria ...
Compromís de centre:
• Afavorir el procés de l'alumnat, generant oportunitats de creixement tant en el personal com professional.
• Per això, a més de realitzar pràctiques en empreses, on et veuran, et coneixeran i valoraran la teva implicació, si la teva actitud és la millor podran arribar a contractar-te.
• També formaràs part d'una borsa d'ocupació amb importants empreses que busquen persones com tu. La borsa d'ocupació és un servei totalment gratuït, on es t'ajudarà a millorar el teu Curriculum Vitae, ressaltant les teves habilitats perquè et sigui més fàcil trobar la feina dels teus somnis.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Part teòrica en metodologia online. Pràctiques presencials en empreses. En vuit i Divuit la part teòrica és en modalitat elearning, que combina diferents mètodes didàctics. La formació en línia et permet gestionar el teu propi aprenentatge, triant el teu horari i ritme d'estudis comptant sempre amb el suport del teu tutor. Es parteix de la idea que l'alumne és el protagonista. Tu decideixes quan i com estudiar. Els objectius els aniràs aconseguint de manera gradual. El centre vol que la teva formació per a l'ocupació sigui la millor i per a això amb la metodologia online dirigida no hauràs de desplaçar-te a un centre de formació.

Pràctiques

Realització de pràctiques presencials en empreses.

Promocions

Facilitats de pagament.

Avantatges del curs

Podràs accedir totes les vegades que vulguis a tots els continguts de la teva formació durant un any. A un preu molt competitiu. Comptaràs amb continguts audiovisuals avalats i amb reconeixement per la teva formació per a l'ocupació. Tindràs accés a situacions reals, que faran que siguis totalment competent en el món laboral, amb un alt impacte pedagògic, tot això de manera interactiva.

Borsa de treball

Borsa de treball a disposició de l'alumnat.
Curs de Caixer Reposador
Vuit&Divuit
Campus i seus: Vuit&Divuit
Vuit&Divuit
C/ d'Eiximenis, 36 08030 Barcelona
Sol·licita informació
X