Màster MBA + Direcció Comercial i Màrketing

Màster
On-line
1500 hores
8400 €

Descripció

Lidera els diferents departaments que conformen una companyia i dirigeix ??les campanyes de màrqueting i comunicació amb aquest Màster online en MBA + Direcció Comercial i Màrqueting.

La persona encarregada de liderar i administrar una companyia ha de tenir una sòlida formació en les diferents àrees que componen una empresa. És a dir, no n'hi ha prou amb dominar el sector de la gestió empresarial, sinó que també es requereixen certs coneixements en matèria de Recursos Humans, Finançament, Comptabilitat, Fiscalitat, i especialment, a l'àrea comercial i Màrqueting, tenint en compte la rellevància d'aquests dos departaments en qualsevol tipus d'empresa actual.

Dirigeix ??les campanyes comercials, de publicitat i màrqueting de tot tipus d'empreses.
Ara tens l'oportunitat d'aprofundir en cadascuna d'aquestes àrees gràcies a aquest Màster online MBA + Màster en Direcció Comercial i Màrqueting. Adquiriràs una visió global i estratègica d'una companyia, reforçaràs el teu pensament crític i potenciaràs la teva capacitat d'anàlisi i de presa de decisions. Igualment, en finalitzar, estaràs capacitat per fer front a les adversitats i superar els reptes que es presenten cada dia en l'àmbit empresarial.
Aplicaràs diferents tècniques d'investigació de mercats a fi d'indagar en els gustos i preferències del teu públic objectiu i poder així dissenyar un producte que satisfaci les seves necessitats. Aprendràs a dissenyar campanyes de màrqueting i publicitat, incorporant diferents tècniques de comunicació per cridar l'atenció i despertar el desig dels consumidors. Coneixeràs com crear una marca forta i sòlida en el mercat. Així mateix, et brindaran diferents eines per analitzar la viabilitat i resultats de les diferents estratègies que s'hagin llançat.

Et mostraran les claus per aconseguir l'excel·lència en l'àmbit organitzacional i treballaràs les habilitats que tot directiu ha de reunir. Abordaràs la gestió del personal i el lideratge d'equips. Per completar aquesta formació, el Màster inclou de forma totalment gratuïta un curs d'anglès per aconseguir el Business English Program Certificate (opcional) i una formació específica en matèria de PNL i Coaching perquè apliquis les seves tècniques al pla dels negocis.

Tots els programes formatius de ENEB vénen acompanyats d'un curs opcional d'anglès nivell Business, el qual et permetrà desenvolupar-te en un entorn laboral internacional. En el cas que no ho cursis obtindràs una doble titulació.

Temari

Bloc 1. Estratègia empresarial.
Bloc 2. Comptabilitat.
Bloc 3. Direcció Financera.
Bloc 4. Gestió de personal i habilitats directives.
Bloc 5. Coaching.
Bloc 6. PNL (programació neurolingüística).
Bloc 7. Tècniques de negociació.
Bloc 8. Supply Chain Management.
Bloc 9. Assessoria laboral a RRHH.
Bloc 10. Comerç.
Bloc 11. Comerç electrònic.
Bloc 12. Mercantil.
Bloc 13. Impost de Societats.
Bloc 14. Publicitat.
Bloc 15. Màrqueting.
Bloc 16. Responsabilitat Social Corporativa.

Destinataris

Aquest Màster online està dirigit a tots aquells que vulguin liderar i administrar una empresa i vulguin especialitzar-se en l'àmbit de la Direcció Comercial i el Màrqueting, amb l'objectiu de poder dirigir tots dos departaments.

Metodologia

Alta al Campus Virtual, tramitació d'expedient i expedició del títol. Accés a tot el temari des del primer dia. Servei de tutories de dilluns a diumenge. Recursos multimèdia. Serveis del Barcelona Centre Universitari. Networking a través de la Comunitat ENEB.

Durada

Tens 24 mesos per completar el màster. Si cal, aquest termini es pot prorrogar per 6 mesos més.

Titulació obtinguda

En finalitzar el curs, rebràs quatre titulacions: MBA - Màster en Administració i Direcció d'Empreses. Màster en Direcció Comercial i Màrqueting. Diploma d'Especialització en Coaching i PNL. Business English Program Certificate. Podràs obtenir (Llatinoamèrica) la postil·la de la Haia.

Pràctiques

Possibilitat de conveni de pràctiques en empreses.

Promocions

Business English Program Certificate (opcional i gratuït).

Borsa de treball

Registre a la borsa de treball d'ENEB.
Campus i seus: ENEB
ENEB
C/ Llull 321-329 08019 Barcelona
Cursos més populars
X