PITMAN TRAINING BARCELONA

CCNA - Enrutament i conmutació Part 1 i 2 (Pitman CISCO Training Course)

PITMAN TRAINING BARCELONA

Curs
Presencial | On-line | Semi-presencial | Distància
Oficial / Homologat

Descripció


El enrutament i Fonaments Part 1 i 2 de commutació que li aporta la formació Pitman és ideal si està buscant una carrera professional en informàtica.Cada fase del curs està dissenyada per proveir amb les habilitats que necessita per oferir les habilitats essencials d'instal·lació, configuració i suport a les operacions.


Temari del curs

Routing and Switching Fundamentals Part 1– CCENT is a highly advantageous course to embark upon if you're looking for a career in IT. This IT technical training course is designed to give you all the knowledge that you need to be a Cisco Certified Entry Networking Technician.

Routing and Switching Fundamentals Part 2 ICND - Interconnecting Cisco Networking Devices is designed to get you ready to take your Cisco ICND 640-816 exam.  It is one of our IT technical courses. 

Destinataris


Part 1: Tindrà les habilitats essencials per poder planificar, configurar operar un simple WAN i xarxes de commutació LAN. Complementats amb l'habilitat per a instal·lar satisfactòriament, operar i solucionar problemes d'una petita xarxa d'oficina.Part 2: Aprendreu com treballar les connexions punt a punt i el marc de connexió, juntament amb la configuració i la solució de problemes de comunicació VLAN. El que és més, aprendrà com entrar a treballar amb diversos mètodes rutinaris i utilitzar mètodes d'rastre per entendre totes les implementacions disponibles per a vostè. La part final del curs se centra en els aspectes de seguretat i com protegir les xarxes de treball.


Idiomes en què s'imparteix

Anglès

Horari/Torn

Tardes, temps complert, temps parcial

Subvencionat


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

CCNA - Enrutament i conmutació Part 1 i 2 (Pitman CISCO Training Course)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

CCNA - Enrutament i conmutació Part 1 i 2 (Pitman CISCO Training Course)