CCNA - Enrutament i conmutació Part 1 i 2 (Pitman CISCO Training Course)

Curs
Oficial / homologat
Presencial | On-line | Semi-presencial | Distància
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

El enrutament i Fonaments Part 1 i 2 de commutació que li aporta la formació Pitman és ideal si està buscant una carrera professional en informàtica.

Cada fase del curs està dissenyada per proveir amb les habilitats que necessita per oferir les habilitats essencials d'instal·lació, configuració i suport a les operacions.

Temari

Routing and Switching Fundamentals Part 1– CCENT is a highly advantageous course to embark upon if you're looking for a career in IT. This IT technical training course is designed to give you all the knowledge that you need to be a Cisco Certified Entry Networking Technician.

Routing and Switching Fundamentals Part 2 ICND - Interconnecting Cisco Networking Devices is designed to get you ready to take your Cisco ICND 640-816 exam.  It is one of our IT technical courses. 

Destinataris

Part 1: Tindrà les habilitats essencials per poder planificar, configurar operar un simple WAN i xarxes de commutació LAN. Complementats amb l'habilitat per a instal·lar satisfactòriament, operar i solucionar problemes d'una petita xarxa d'oficina.

Part 2: Aprendreu com treballar les connexions punt a punt i el marc de connexió, juntament amb la configuració i la solució de problemes de comunicació VLAN. El que és més, aprendrà com entrar a treballar amb diversos mètodes rutinaris i utilitzar mètodes d'rastre per entendre totes les implementacions disponibles per a vostè. La part final del curs se centra en els aspectes de seguretat i com protegir les xarxes de treball.

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès

Horari

Tardes, temps complert, temps parcial
CCNA - Enrutament i conmutació Part 1 i 2 (Pitman CISCO Training Course)
PITMAN TRAINING BARCELONA
Campus i seus: PITMAN TRAINING BARCELONA
PITMAN TRAINING BARCELONA
Tuset, 8 entl. 3a 08006 Barcelona
Cursos més populars
X