900 293 573

Cicle Formatiu de Grau Superior en Processos i Qualitat a la Indústria Alimentària (Dual)

1052 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
KREAS Centre integral de formació dual en indústries càrnies i agroalimentàries.
Cicle Formatiu de Grau Superior en Processos i Qualitat a la Indústria Alimentària (Dual)
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
Presencial | Semi-presencial
Olot (Girona)
2 anys
Consulteu el preu

Descripció

El Cicle Superior de Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària prepara als estudiants per a ser professionals altament qualificats i versàtils, capaços de garantir l'excel·lència en la producció i la seguretat dels aliments. Amb una formació que combina coneixements tècnics, normatives de qualitat i habilitats pràctiques, aquests professionals estan preparats per a optimitzar els processos productius i assegurar el compliment dels estàndards més exigents en un sector clau per a la salut i el benestar de la societat. A més, estan capacitats per a adaptar-se als reptes d'un entorn globalitzat i en constant evolució, contribuint a la innovació i a la sostenibilitat de la indústria alimentària.

Temari

Primer curs:
MP 0462. Tecnologia alimentària
MP 0463. Biotecnologia alimentària
MP 0464. Anàlisi d'aliments
MP 0465. Tractaments de preparació i conservació dels aliments
MP 0467. Control microbiològic i sensorial dels aliments
MP 0468. Nutrició i seguretat alimentària
MP 0179. Anglès professional
MP 1665. Digitalització aplicada als sectors productius
MP 1709. Itinerari personal per a l'ocupabilitat I
Mòdul professional optatiu. Introducció a la química alimentària.

Segon curs:
MP 0084. Comercialització i logística en la indústria alimentària
MP 0086. Gestió de qualitat i ambiental en la indústria alimentària
MP 1708. Sostenibilitat aplicada al sistema productiu
MP 0191. Manteniment electromecànic en indústries de procés
MP 0466. Organització de la producció alimentària
MP 0468. Processos integrats en la indústria alimentària
MP 0470. Innovació alimentària
MP 0471. Projecte Inter modular
MP 1710. Itinerari personal per a l'ocupabilitat II
Mòdul professional optatiu. Comunicació cientificotècnica

Requisits

Tenir un d'aquests títols:

  • Batxillerat.
  • Batxillerat LOGSE.
  • BUP.
  • Tècnic/a superior de formació professional o grau universitari o equivalent.
  • Tècnic/a especialista, tècnic/a superior o equivalent.
  • Tècnic/a de grau mitjà de formació professional o títol de tècnic/a o tècnic/a d'arts plàstiques i disseny.

O bé, haver superat:

  • Una oferta formativa de certificat professional inclosa en el cicle.
  • Un curs de preparació per a la incorporació als cicles de grau superior.
  • Una prova d'accés.
  • El segon curs de qualsevol modalitat de batxillerat experimental.
  • El COU o un curs preuniversitari.
  • Haver superat la prova d'accés a la universitat per a més grans de 25 o de 45 anys, o haver accedit a la universitat per tenir 40 anys o més i acreditar experiència laboral o professional.

A més, abans d'incorporar-se al CFGS l'alumne haurà de superar el procés de selecció KREAS, que consta d'una entrevista personal i una valoració del currículum.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

El sistema d'estudi dual de Kreas combina la formació laboral i l'acadèmica, amb l'objectiu d'aconseguir una qualificació professional del treballador-estudiant que combina l'activitat laboral en una empresa amb l'activitat formativa al centre.

Durada

Durada: 2000 horas.

Objectius

L'objectiu d'aquest cicle formatiu és donar formació de qualitat als estudiants i dotar-los de capacitat per a:

  • Ser professionals del sector agroalimentari amb un elevat nivell d'expertesa i coneixements per treballar en departaments de qualitat, producció, comercialització, logística, I+D, etc.
  • Organitzar i controlar processos d'elaboració de productes alimentaris en general.
  • Programar i supervisar operacions diverses en la indústria en  diferents àmbits com el de gestió de recursos materials i humans, l'aplicació de plans de producció, qualitat, la seguretat alimentària, o la  prevenció de riscos laborals i/o de protecció ambiental.

Titulació obtinguda

Oficial.

Perspectives laborals

Les ocupacions i llocs de treball més rellevants es resumeixen en:

Cap de línia, de planta de fabricació, de secció o magatzem, de torn.
Supervisor/a d'equips, processos i productes.
Inspector/a o auditor/a de qualitat.
Encarregat/da de producció, d'elaboració de nous productes, d'I+D i desenvolupament de processos, de la gestió de la seguretat alimentària, d'aprovisionaments, de la línia d'envasament i embalatge, de control ambiental i seguretat laboral.
Tècnic/a en anàlisi d'aliments, en anàlisi sensorial, en laboratori de control de qualitat, i tècnic/a comercial.

Promocions

Beques disponibles.

Preu

Consulteu el preu

L'alumnat paga 500 euros de matrícula, la resta del cost del curs el paga l'empresa que contracte a l'alumnat mitjançant el contracte per a la formació en alternança.

Avantatges del curs

El sistema de dualitat total del curs permet a l'alumnat obtenir un salari per les hores de treball efectiu realitzades a l'hora que aconsegueixen la inserció en el mercat de treball. A més, al estar contractats amb un contracte de formació en alternança, el cost del curs per l'alumne és només de 500 euros ja que la resta el paga l'empresa.

Professorat

El professorat de KREAS són en la major part professionals en actiu del sector alimentari que coneixen els darrer avenços tecnològics del sector.

Cicle Formatiu de Grau Superior en Processos i Qualitat a la Indústria Alimentària (Dual)
KREAS Centre integral de formació dual en indústries càrnies i agroalimentàries.
Campus i seus: KREAS Centre integral de formació dual en indústries càrnies i agroalimentàries.
KREAS
Carrer Joan Pere Fontanella, 3 17800 Olot (Girona)
Sol·licita informació
X