Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus virtual

Descripció del centre

KREAS és un centre de formació especialitzat en la indústria càrnia i agroalimentària. Ofereix formació professional de qualitat amb l'objectiu de fer més competents a les empreses del sector, així com de fomentar l'emprenedoria i la innovació.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Formació dual que combina l'aprenentatge a l'aula i en l'empresa amb l'objectiu d'aconseguir una qualificació professional del treballador-estudiant.
  • La seu central de KREAS està situada a Olot, capital de comarca de la Garrotxa, un territori amb gran tradició agroalimentària.
Experiència
La Fundació  per a la formació integral en la indústria càrnia i agroalimentària (KREAS) és una entitat sense ànim de lucre que neix de la mà de la Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC) que aglutina més del 96% de la producció càrnia catalana, i de la Fundació Universitària Balmes (FUB), entitat titular de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.  La Fundació compta també amb la complicitat des dels seus inicis de l’Ajuntament d’Olot que va apostar per un projecte d’èxit en l’entorn empresarial i educatiu que repercuteix directament en el teixit econòmic i social del territori. 
La Fundació KREAS té una àmplia trajectòria i experiència en formació professionalitzadora dirigida al sector alimentari de més de 9 anys. KREAS va començar la seva activitat com a centre formador l’any 2014. Des d’aleshores la formació impartida ha estat la següent:
  • 70 Certificats de professionalitat de l’àmbit de la industria càrnia i alimentària i del sector de magatzem i logística.
  • 9 promocions del Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i qualitat en la indústria alimentaria en modalitat dual.
  • 155 accions de formació contínua.
En total, aquestes formacions han suposat més de 37.000 d’hores de formació impartides, a un total de 4.546 alumnes. KREAS dona suport i col·labora amb més de 55 empreses del sector alimentari. Aquesta trajectòria es va veure reconeguda l’any 2020 amb el  Premi #FPCAT  en la que el  centre va ser  guardonat en  la categoria de millors centres formatius de Catalunya.
 
Requisits d'admissió
Els requisits d'admissió poden variar depenent del curs.
Model educatiu
Formació especialitzada en la indústria càrnia i agroalimentària.
Què ofereix aquest centre
  • Una àmplia oferta formativa de titulacions oficials o pròpies:
Cicle Formatiu de Grau Superior en Processos i qualitat en la indústria alimentària.
Certificats de professionalitat d'Operacions auxiliars d'elaboració en la indústria alimentària, Carnisseria i elaboració de productes carnis, Sacrifici, pescat i especejament d'animals i Indústries Càrnies.
Formació contínua: caracteritzada per una gran flexibilitat, ajustada a les necessitats empresarials.
  • Un catàleg de serveis que fomenta l'emprenedoria i les relacions internacionals com a eines per al desenvolupament social i personal de l'alumnat.
  • El claustre de professors està format per personal docent amb una àmplia trajectòria tant en el món de la formació com en el sector alimentari. A més, el professorat compta amb el suport i l'experiència de les metodologies docents aportades per la Universitat de Vic, i el contacte directe amb el sector mitjançant la FECIC.
  • Seguiment continu a través de la figura d'un professor tutor, professional de la indústria alimentària.
A qui es dirigeix
Persones interessades a treballar en la indústria càrnia i agroalimentària.

Cursos més populars

Campus i seus

KREAS
Carrer Joan Pere Fontanella, 3 17800 Olot (Girona)

Altres centres que et poden interessar

KREAS Centre integral de formació dual en indústries càrnies i agroalimentàries.
X